2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12747 بازدید | 331 پست

اصلا توقعت زیاد نیست انگار منظورت از نامزد اینه که عقد کردین 

بگو اگه میخوای خودت تولدت بگیری برام لازمه بجز کیک وسایل دیگه هم بخری تولد که فقط کیک نیست

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی دلیل جبهه گرفتن بقیه نمیفهمم

اینجا اینجوریه ،اگ میگفتی واسم تولدم نگرفته تا دم طلاق می‌بردنت ک خسیسه و زنی ک مرج نداده ارج نداره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اینجا اینجوریه ،اگ میگفتی واسم تولدم نگرفته تا دم طلاق می‌بردنت ک خسیسه و زنی ک مرج نداده ارج نداره

خرج نداره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

چرا من از تولد خوشم نمیاد😐

دوست دارم روز تولدم ۲تایی جشن بگیریم ویه شام عاشقانه و تمام....

البته طلاهم واسم بخره😁😄

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...