2777
2789
عنوان

دیروز یه گدایی دیدم اومد تو مغازه و با گریه گف😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 59 پست
تا باشه تو فقر بچه دار نشه نمونش تو سایت پره

مشکلات اقتصاد مملکت دست ما نیست دیگه بچه اوردن که دست خودشونه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسخره بازیا چیه کامل بگید خب

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

یه چیزی بگم

اینا کارشونه

منم دلم می‌سوزه وقتی می‌بینما

ولی خب طرف بره کارگر خونه ها بشه، بره تولیدیا خیاطی. کنه، اصلا بره توالت بشوره

والا این کارا شرف داره به گدایی

اینا نمی‌خوان به خودشون فشار بیارن، میان توی کوچه و خیابون‌، دل ساده ی امثال من و شما رو به رحم میارن

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

شاید یک در هزار شد ولی من زیاد دیدم اونایی که از بالا اومدن پایین

عزیزم ما هممون زندگیمون بالا پایین داره دیگه گدایی نمیریم که این رفته گدایی از اول نداشته

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

دیگ ب حدی میرسی ک هزار تومن پول کش نداری یعنی فقیری ک تو خیابون گدایی میکنه؟؟ ن قطعا همه با تورم افت ...

عزیزم آشنای دور ما یه کارخونه فرغون داشت وضعشون توپ بود اسمشون رو تریلی نمیکشید

اون کارخونه آتیش گرفت و بیمه هیچی نداد چون عمدی تشخیص دادن 

اومد خونه و ماشینشون رو فروخت یه گاوداری باز کرد گاو ها یکی مریض شد کم کم همگی مریض شدن و تو یه سال مردن مرد افسردگی و جنون گرفت و همه چیز رو میزد می‌شکوند و خانم و دخترش رو میزد از خونه مینداخت بیرون هیچی هم نداشتن دیگه صفر بودن لباساشون رو می‌فروختن 

خانم دست بچه ها رو گرفت فرار کرد از دست شوهر دیوانش 

مشخص نیست کجا رفتن چجور زندگی میکنن اما تو فقر مطلقن با بچه

مشکلات اقتصاد مملکت دست ما نیست دیگه بچه اوردن که دست خودشونه

دقیقا همینطوره میارن لاقل یکی بیارن نه چند تا

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
یه بار منم رفتم بستتی فروشی یه پسر گیر داده بود برام شیک بخر😐💔😐💔بعد منم مونده بودم چی کنم از سر ...

ما هم چند وقت پیش رفته بودیم شوش

یه پسر بچه گیر داد ازم ظرف بخر

وای منم دست خودم نیست، وسواس شدیددددد دارما، یهو ظرف گذاشت روی کیفم که تو رو خدا ببین چقدر خوبه، هی گفتم آقا پسر اینو بردار از روی کیف من، هی برنداشت، آخر مامانم سرش داد زد

بعد که اومد بره، برگشت گفت گدا🗿

یه بارم یه آقایی با همین ترفند مامانم مریضه و تو رو خدا ازم دستمال بخر و…؛ ۱۰۰ هزار تومن از کارتم کشید🤦🏻‍♀️💔

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️