2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم خودمم موندم با خودم میگم نکنه معتاد پورنه

ما واقعا نمیدونیم کجای رابطه رو اشتباه میکنیم من مدتی هست زوج درمانی شرکت کردم اما توی زندگی مشکل حاد نداشتم فقط احساس می‌کردم تفاوت سلیقه زیاد داریم و به درد هم نمی‌خوردیم و ازدواج کردیم بعد توی ایتا یه روز تبلیغ  زوج درمانی دیدم و از محتوای کانالش خوشم اومد شرکت کردم فهمیدم این تفاوت ها طبیعیه و آرامش گرفتم. شما هم عزیز خودتو عذاب نده با هر مشاوره خوبی که میدونی زوج درمانی یکطرفه برگزار میکنه( نیازی به شرکت کردن شوهرت نباشه)برو دوره ببین مشکل رابطتون برات درمیاد حداقل از سردرگمی میای بیرون. 

چکارش کنم خیلی خستم

نمی دونم والا. چند سالشه؟چند ساله ازدواج کردین؟ 

از اول میزان عشق و علاقش چقدر بود ؟

فقط اینو می دونم اگه واضح و محسوس ازش محبت و عاطفه و.... گدایی کنی بیشتر دور ور می داره.

بهش بگو گوشی از زندگی انداختمون. از ۱۲ به بعد گوشیو تعطیل کنیم . اگه واقعا عادت کرده به خ ا.  شاید لازمه بره س ک س تراپ

اره میبینه هزاران بار میشود گرفتم ولی گوش نمیده

خاک تو سر این مردها که زنشون رو ول کردن رفتن دنبال فیلم. 

اسی میگم نکنه فانتزی داره نمیدونی براش انجام بدی بهش فکر کردی

سلامتی و خوشبختی دخترم
شامل حال منم نشد ۶ماه این کارو کردم نگفت اصلا مردی یا زنده

بازم  محلش نذاره من ریدم تواون بغلی ک اون بخاد بکنه اونم بامنتو  التماس..ازامروز یجوری رفتارکن ک انگار اصلا وجود خارجی نداره

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بخدا کاش مجرد بودم کاش بیوه بودم حداقل میشد با یکی آشنا شی

اصلا کارش جرم داره.میتونی بری ازش شکایت کنی.این که نشد زندگی.بالاخره شما هم حق زندگی دارید از طریق صحبت .اگه نتونستی مشاوه.اگهنتونستی دادگاه خانواده.