2777
2789
عنوان

دیروز یه گدایی دیدم اومد تو مغازه و با گریه گف😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه‌ها دیروز داشتم تو خیابون رد می‌شدم دیدم که یک گدا با گریه رفت خودشو انداخت روی زمین و گریه می‌کر ...

خب میخوایت بچه نیاره 

حالا ک اورده تازه یاد دلسوزی افتاده :/ 

تو چی هندی بازی در اوردی

مقصر خودشه 

کسی که برای خودش نداره بخوره یا زندگی شو هندل کنه بیخود میکنه بچه دار میشه 

ما هنوز مستاجریم ولی خداروشکر چیزی کم نداریم ملزومات زندگیمون فراهم ولی با این اوضاع دلم به بچه دار شدن نیست منتظرم خونه دار شیم 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

بعد من همینطور ک داشتم می‌رفتم به اون خانوم هم نگاه میکردم.....

دیدم خودشو توی خرازی بغل کوچه انداخت....

بعد رفتم از پشت در به اون خانوم نگاه کردم...

دیدم داره به خاطر یک کش مو هزار تومانی به سر و صورتش میزنه😭😔

خلاصه دلم خیلی سوخت جوری ک اشکم جاری شد....

بعد دیگه به راهم ادامه دادم پسر کوچولوشو دیدم ک یه کیسه برنجی با خودش داشت و پر از کفش غراضه

قضاوت نکنید زندگی مثل چرخ و فلکه شاید اون موقعی که حامله شده پول داشتن زندکی داشتن بعد یهو یه موقعیت ...

یک در هزار اینجوری پیش میشد 

یک در هزاررررررررر

پس میشه قضاوت کرد

شاید یک در هزار شد ولی من زیاد دیدم اونایی که از بالا اومدن پایین

دیگ ب حدی میرسی ک هزار تومن پول کش نداری یعنی فقیری ک تو خیابون گدایی میکنه؟؟ 

ن قطعا همه با تورم افت کردیم ولی دیگ ب گدایی نیافتادیم پس این خانم از اول نداشته هیچی

یه بار منم رفتم بستتی فروشی یه پسر گیر داده بود برام شیک بخر😐💔😐💔بعد منم مونده بودم چی کنم از سر و وضعش معلوم بود بچه کار است بعد به فروشنده گفتم یکی بهش بده بعد گفت همین الان از یه نقر دیگه گرفته خورده باز میگه می خوام😐💔منم براش نگرفتم پسر هم میگفت دذوغ میگه من نخوردم😐بعد من فکر کردم داره فیلم بازی میکنه نگرفتم براش ولی مامانم گفت براش میگرفتی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️