2777
2789

همین یکشنبه اونجا بودیم که اونجا هم دعوا کردم با شوهرم یعنی شوهرم صداشو برد بالا سر اینکه به دختر برادرش گفتم تو گالری گوشی نگرد چون شخصیه 

سری پیش هم فیلم ویلا و استخرمون رو دیده بود منو با لباس زیر 

منم به این شوهرم گفتم نذار گفت باشه 

اون شب هم دیدم داره قشنگ می گرده حتی گالری هم سطل زباله گالری 

دختر ه هم بزرگه ۲۶سالشه 

بعد گفت که گوشی رو بده ببرم یه روز منم گفتم شخصیه 

شوهرم هم داد و هوار که به خودم مربوطه 

البته اون دختر و مادرش رفتن اون طرف که این شوهرم این حرف و زد 

دیشب هم گفت از مادرش خجالت نکشیدی گفتی شخصیه 

گفتم چرا من باید خجالت بکشم اون باید خجالت بکشه با این تربیت نادرستش 

بعد حالا دخترم گیر داده بریم خونه مامان جون 

حوصله قیافه اونا رو ندارم صد در صد هم الان دختره خر کیف شده و مادرش می خواد قهر کنه با برادرشوهرم که مهم هم نیست 

برو

که فکر نکنه خبریه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بی ادب و بی فرهنگ گوشی دیگری رو میگیرن میبرن !؟

دخترتو جور دیگه سرگرم کن نرو اونجا

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

دخترم زیاد رفت خونه مادرشوهرم الان پشیمونم 

الگوی لباس پوشیدنشو از مادرشوهرم تقلید میکنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
درگیر بقیه مباش انقدرخودت کاری نداری که سرگرمی کنه و بهش علاقه داشته باشی؟

من درگیر بقیه نیستم ولی باید حد بدونه برای باز هزار سکوت کردم ولی اتفاقا ارزش داشت دعوا کردم به پدرشوهرم هم گفتم کخ این دختر به این بزرگی نمی فهمه ادم به گوشی کسی گالری ش زیر و رو نمی کنه تو هاید و سطل زباله دنبال چیه 

شما ها روابط خانوادگی بالغی ندارید بچه چه گناهی کرده . از همین چهار خط که  نوشتی هر جمله اش کلی ایراد رفتاری داره توش . شماها که درست نمیشید دخترت باید تاوانشو بده ؟ اگر نمیخواید تغییری در رفتارتون بدید اقلا اونو ببرید یکی دوساعت مادربزرگشو ببینه برگردید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚