2777
2789
عنوان

دیروز یه گدایی دیدم اومد تو مغازه و با گریه گف😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 59 پست
عزیزم آشنای دور ما یه کارخونه فرغون داشت وضعشون توپ بود اسمشون رو تریلی نمیکشیداون کارخونه آتیش گرفت ...

با این دلم رحمی تو زندگیت در اینده شدیدا ب مسکل میخوری گلم قوی تر باش این عوضی ها فیلمشونه من ی تایمی داداشم نمایندگی کوروش داشت بعد میگف مدام میومدن فیلم بازی میکردن جنس و ماکارانی و.. اینا میبردن اینا کارشون اینه وگرنه بره کارگری بره نظافت خونه بقیه بقیه بهتر از گداییه ک 

اینا تن پرورن نمیخوان فشار بیارن ب خودشون😏

وگرنه بره کارگری 

میرن کوچه خیابون منو و شما اسکل میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم چند وقت پیش رفته بودیم شوشیه پسر بچه گیر داد ازم ظرف بخروای منم دست خودم نیست، وسواس شدیددددد ...

دقیقا یه بار دیگه هم😐دو تا بچه دستمال کاغذی می خواستم بخرم یه دستمال 30 بود😐150 از کارتم کشیدن😐💔بعد هم گفتند نداریم پول دستی بقیش دستمال داد عقب ماشینم پر دستمال شده بود😐

با این دلم رحمی تو زندگیت در اینده شدیدا ب مسکل میخوری گلم قوی تر باش این عوضی ها فیلمشونه من ی تایم ...

بله حق با شماست من خیلی دل رحمم شده خودم نخوردم دادم اونا😔

اصلا نمیتونم بهشون نه بگم عذاب وجدان میگیرم 

یه چیزی بگماینا کارشونهمنم دلم می‌سوزه وقتی می‌بینماولی خب طرف بره کارگر خونه ها بشه، بره تولیدیا خی ...

این خانمو قضاوت نمیکنن چون خبر نداریم از حقیقت. ولی منم بچه و بزرگ زیاد دیدم خودشونو میزنن گریه و فلان ک پول بگیرن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
دقیقا یه بار دیگه هم😐دو تا بچه دستمال کاغذی می خواستم بخرم یه دستمال 30 بود😐150 از کارتم کشیدن😐💔 ...

عجب چ پررو 🤐😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ما ایزانی ها همش بخاطر دلسوزیمونه 

بابا ۹۰ درصدشون فیلمشووونهههه تروخدا دست از دلرحمیتون بردارید طرف هست فقیر ولی گدایی نمیکنه کار میکنه 

اونایی که هم واقعا محتاجن قبوول ولی خیلیا فیلمشونه اتفاقا بشدتم پرو زبون درازن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
بله حق با شماست من خیلی دل رحمم شده خودم نخوردم دادم اونا😔اصلا نمیتونم بهشون نه بگم عذاب وجدان میگی ...

مامان منم همینه 

اتفاقا دیشب ی زنه خودشو انداخت جلو ماشینمون بعد میگف پول بده بعد گفتم خانوم خب برو کارگری 

گف مریضم گفتم والا از منم سالمتری ک میدوی میای جلو ماشینو میگیری از اونور خیابون 

برگشت بهم گف به خدا میسپرمت🤣🤣🤣نفرینمم کرد پرو 

مامانم مث شماس از دیشب هرچی میشه میگ نفرین زمه گرفته🤣🤣🤣

دقیقا یه بار دیگه هم😐دو تا بچه دستمال کاغذی می خواستم بخرم یه دستمال 30 بود😐150 از کارتم کشیدن😐💔 ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این آقا هم توی محلمون بود، با دوستم بودیم

بعد برگشت گیر داد که ازم دستمال بخر(از این دستمال اشپزخونه ها)، ۲۵ تومن

منم گفتم باشه، بعد گفت اینا واسه شرکته، یه خرده هم پول واسه خودم بکشم، مامانم مریضه و فلان و…

منم گفتم پس ۳۰ تومن بکش، گفت ۳۵ بکشم، گفتم باشه

کارتو دادم بهش، کشید، دوید رفت، یهو دیدم ۱۰۰ و خرده ای کشیده

به دوستم گفتم بدو دنبالش خیلی کشیده، بعد پسره گفت دستمالا دونه ای ۲۵ بوده(توی یه بسته ۴ تا بود، ۱۰۰ تومن حساب کرد)، دوستم گفت آقا یعنی چی، پسره گفت اون خانم خودش راضیه و دوید رفت🤦🏻‍♀️💔

اه اه حالم ازش بهم خورد، حرومش باشه

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

این خانمو قضاوت نمیکنن چون خبر نداریم از حقیقت. ولی منم بچه و بزرگ زیاد دیدم خودشونو میزنن گریه و فل ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️این آقا هم توی محلمون بود، با دوستم بودیمبعد برگشت گیر داد که ازم دستمال بخر(از ...

همشون همیننن🤦🏻‍♀️💔دقیقا به ما هم گفتند دست ما نیست برای ما نیست ما برای کسی میفروشیم😐💔🤥

بچه‌ها دیروز داشتم تو خیابون رد می‌شدم دیدم که یک گدا با گریه رفت خودشو انداخت روی زمین و گریه می‌کر ...

اینا همش فیلمه 

بعدشم فلج که نیستن برن کار کنن 

دلسوزی واسشون غلطه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

در ضمن ادمی که تو فقر بچه میاره 

که بازم میگم فیلم شونه 

خیلی کم شعوره نباید دلت بسوزه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻