2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3297 بازدید | 182 پست
برین روشزن این نشیااا

زنش که شدم !

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خیلی تنبله اصلا دل به کار نمی‌ده میگه طلاهات رو بفروش باهاش کامیون بگیرم در ماه دو بار برم سرویس ...

ایشالا بره تو خیابون کامیون از روش رد بشه 

نسل اینجور آدما منقرض بشه به حق علی

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
ببخشید ولی این مرد تعادل روانی نداره . ب خانوادت بگو پشتم نباشین طلاق میگیرم میرم ی شهر دیگه زندگی م ...

جلو مادرم داشت میزد منو 

می‌دونه پدر ندارم هر کاری می‌کنه باهام 

مادرم انداختش بیرون 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خب بگن .ولشون کن بفکر خودت باش. اخرش یجا اونقد کم میاری ک دیگه فقط میخای از اون خونه و شوهر فرار کنی ...

آره میگه بعد عروسی سریع بچه بیار واسم !

جلو مادرم داشت میزد منو می‌دونه پدر ندارم هر کاری می‌کنه باهام مادرم انداختش بیرون

غلط میکنه دستش بشکنه خودت مرد باش که ازت بترسه . اگه همون لار اول ک زدت کولی بازی درمیوردی میرفتی پزشک قانونی اینجور نمیشد ک فک کنه هرکار بخاد باهات میکنه

طلاق بگیر چرا وامتو بدی چه تضمینی هست که پرداخت کنه قسطاشو یا خونه بگیره یکیو میشناسم پسره وام دخترر ...

وام خودش رو داده ماشین گرفته واسه خودش 

از اول عقد به اسم خودش نزده چون میدونسته چی میخواد 

بشه 

حتما جدا شو عزیزم زندگی با مرد بی مسئولیت و دست بزن دار خیلی سخته

خییلی تا یکم کبودی هام خوب میشه 

دوباره میزنه همیشه درد دارم خسته شدم 😔

بگو که تاپیک سرکاریههه تو رو خدا بگو وگرنه خودم میام طلاقتو میگیرم

عزیزم بخون تاپیک هام رو کلا همیشه این مشکل رو داشتم 

تو دوره عقد و کتک کاری

واقعا عجیبه نباید بمونی باهاش عزیزم از الان اینطوریه 

من خالم ۳ ساله عروسی گرفته یبار هم شوهرش نزدتش

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود