2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 182 پست
میگن خواهرت دو بار جدا شده برادرت هم یکبار تو نباید جدا بشی شوهرمم فهمیده هر روز بدتر می‌کنه

خب بگن .ولشون کن بفکر خودت باش. اخرش یجا اونقد کم میاری ک دیگه فقط میخای از اون خونه و شوهر فرار کنی .ولی اون موقع یه بچه هم همراهته اینو فراموش نکن

بگو چشم عباس آقا کنیزت گوش به فرمانه

زده زیر همه چی کلا شده یه آدم دیگه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نههههه نهههههه جدا شو . پس فردا حلو بچت باید کتک بخوری . اونم افسرده و بدبخت میشه . تو میتونی شوهرتو ...

میگه بچه زیاد شلوغ کنه میزنمش و...

کلا انگار روانیه

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

طلاق بگیر چرا وامتو بدی چه تضمینی هست که پرداخت کنه قسطاشو یا خونه بگیره یکیو میشناسم پسره وام دختررو گرفت رفت ماشین خرید زد به اسم خودش بعد دختره ام نتونست ثابت کنه ک وام داده بهش آخرم طلاق گرفتن

☕🎵🍫🍻
چه ربطی داره

میگه دیگه نمی‌کشم 

میگه بچه زیاد شلوغ کنه میزنمش و...کلا انگار روانیه

بگو که تاپیک سرکاریههه 

تو رو خدا بگو 

وگرنه خودم میام طلاقتو میگیرم 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
اره واقعا الان خداروشکر شوهرم انقد اهل کار ک نگو . اسی هم باید جدا شه

آره خیلی تنبله اصلا دل به کار نمی‌ده 

میگه طلاهات رو بفروش باهاش کامیون بگیرم 

در ماه دو بار برم سرویس بسه همش میمونم خونه !

چه ویژگی هایی داشت که حاضر شدی زنش بشی ؟؟.

اول خیلی خوب بود خیلی ولی تا عقد کردیم هر روز 

بدتر کرد