2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3297 بازدید | 182 پست
حالا این می‌گه سرکار هم حق نداری بری باید زود هم بچه بیاری واسم

بگو چشم عباس آقا 

کنیزت گوش به فرمانه 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا این می‌گه سرکار هم حق نداری بری باید زود هم بچه بیاری واسم

نههههه نهههههه جدا شو . پس فردا حلو بچت باید کتک بخوری . اونم افسرده و بدبخت میشه . 

تو میتونی شوهرتو دوباره یکی دیگه انتخاب کنی ولی اون باباش رو نه. همین الان ی پدر خوب انتخاب کن براش

میزنه؟؟حتی اگر طلاق سختم باشه که نیست باید نحات بدی خودتوخونه حالا میشد یکاریش کرد ولی دست بزنو…خامش ...

خودشم مثل کیسه بوکس بهم میگه بیا مبارزه کنیم 

با مشت میزنه از دنده هام بازو هام 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مادرم میگه خواهرت دوبار طلاق گرفته برادرت هم یکبار چرا تو ام میخوای طلاق بگیری

چه ربطی داره 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
این الان اینطوریه بعد عروسی میخواد چی کار کنه؟/بهترین کارو می کنی اصلا یه لحظه هم تردید نکن

بعد عروسی منو زندانی می‌کنه مطمئنم چون تا سر کوچه نمیزاره 

برم بهم پول نمیزنه که بتونم بیرون برم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

😔😔😔از خدا میخام زود و راحت نجات پیدا کنی

امیدوارم 

بعد عروسی منو زندانی می‌کنه مطمئنم چون تا سر کوچه نمیزاره برم بهم پول نمیزنه که بتونم بیرون برم

چه ویژگی هایی داشت که حاضر شدی زنش بشی ؟؟.

خودشم مثل کیسه بوکس بهم میگه بیا مبارزه کنیم با مشت میزنه از دنده هام بازو هام

ببخشید ولی این مرد تعادل روانی نداره . ب خانوادت بگو پشتم نباشین طلاق میگیرم میرم ی شهر دیگه زندگی میکنم وای با این مرد نه

توروخدا جدا شو انقد موقعیت خوب گیرت میاد ک نگو . همینا رو ب خانوادت بگو اونا بدت رو نمیخان

میگن خواهرت دو بار جدا شده برادرت هم یکبار 

تو نباید جدا بشی شوهرمم فهمیده هر روز بدتر می‌کنه 

مادرم میگه خواهرت دوبار طلاق گرفته برادرت هم یکبار چرا تو ام میخوای طلاق بگیری

مادرت گه خورد مادر یک کوته فکر مزخرف قدیمی هست برو طلاقت بگیر بگو منم سر اونا فرقی واسه خانواده داغون ما نمیکنه واقعا خانواده داغونی داری وگرنه قبل از ازدواج باید تحقیق درستی انجام میدادین که انقدر به طلاق نرسین 

دلم سوخت بابا و صاحب نداری که تا الان طلاقتو نگرفتن؟چطوری میزاره بابات دخترشو تو عقد کتک بزنن چرا تا ...

پدرم فوت کرده 

مادرمم میگه برادرت طلاق گرفته خواهرت هم دو بار طلاق گرفته 

نمیشه که همتون طلاق بگیرید 

آره واقعا خودشم خونه بابام منو می‌زنه می‌دونه پدر ندارم 😔

مادرت گه خورد مادر یک کوته فکر مزخرف قدیمی هست برو طلاقت بگیر بگو منم سر اونا فرقی واسه خانواده داغو ...

😐😐