2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط سراغ دارم که یه گره باز کرد و هزارتا گره ی کور انداخت تو زندگی.

خودم اصلا تجربه ندارم بچه بودم مامانم تو این کارا بود واسه هر مشکلی میرفته سمت دعا نویس.  الان خیلی ساله  پشیمونه. ولی کاری کرده که هنوز بعد از بیست سی سال عوارضش باهامونه

الهی به امید خودت...  

مراجعه به خدا 

خیلی قشنگ کارتو حل می‌کنه کافیه بهش توکل کنید 

پولتون هم صرف این رمال ها نکنید که بی نتیجه هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم پیشنهاد میکنم راجب دعا و طلسم و اینا مطالب علمی رو بخونی که تاثیرات منفی داره تو زندگیت 

بعد جواب گرفتن اگه فرد حرفه ای ام پیدا کنی جن و موکل وارد زندگیت میشن و آشفتگی طولانی مدتی تجربه میکنی 

قرار باشه بشه میشه قرار هم باشه به زور دعا بشه یجوری میشه که پشیمون بشی چرا اینطوری شد کاش نمیشد 

تجربه داشتم شخصا که بهت میگم 

نه فقط سراغ دارم که یه گره باز کرد و هزارتا گره ی کور انداخت تو زندگی.خودم اصلا تجربه ندارم بچه بودم ...

ای بابا چ بد ☹

من دیگه خسته شدم پس چطوری باید از خدا بخوام ک بده بهم 

ای بابا چ بد ☹من دیگه خسته شدم پس چطوری باید از خدا بخوام ک بده بهم

ببین منم چند ماهه یه مشکلی دارم بخدا تو این چند ماه من قشنگ پیر شدم انقدر ضجه زدم انقدر به همه ائمه و خدا توسل کردم اما کارم درست نشد. دیگه پذیرفتم تا خدا نخواد هیچ توسلی جواب نمیده به وقتش خودش کارارو درست میکنه

الهی به امید خودت...  
توکل میکنی و جواب نمیگیری

شاید راه را اشتباه میری و نیاز هست مسیر را تغییر بدید 

یا گاها صبر می‌تونه کلید خیلی از درهای بسته زندگی ما باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ببین منم چند ماهه یه مشکلی دارم بخدا تو این چند ماه من قشنگ پیر شدم انقدر ضجه زدم انقدر به همه ائمه ...

منم همینطورم کاش ی روزی جوابمو بده

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم