2777
2789

دختر داییم راجب شوهرش میگفت که خیلی باهم راحتن و جلو هم باعرض معذرت باد میدن من حالم بهم خورد چندشا و چقدر شخصیت خودشونو میبرن زیر سوال وقتی بهش گفتم در آینده اگه شوهرم اینکارو کنه طلاق میگیرم فکر کرد شوخی میکنم

وقتی دید جدی ام تعجب کرد و گفت همه متاهلا همینن ولی من اصلا باورم نمیکنم متاهلا واقعا همینطوره؟؟؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اَییی نه😐

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا شوهر بیاد

تو‌بعد طلاق بگیر

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

کافر همه را به کیش خود پندارد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

نه عزیزم اونا بیشعور بودن

کاش بچه ای از این دو عتیقه به زمین پا نزاره

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

گوزه دیگه ادم باید کنترل کنه ولی بیادم چندش نیس بنطرم😑🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

نه همه این نیستن

ولی یکم تند رفتی، فکر کن تو پرونده بزنن علت طلاق 💨 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

خب نظرت نابالغانه بوده

همه اینطور نیستن ولی واقعا به این دلیل هیچکس جدا نمیشه مگه اینکه دیگه زندگی براش کاملا کشک باشه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن