راستش پارسال 400 گرم طلا فروختم با رهن خونه یه خونه خریدم ولی با گرون شدن طلا 800 میلیون بیشتر تو ضررم طبیعیه ناراحت باشم یا نه؟ بهش که فکر میکنم یه لحظه از ضرری که بخاطر حماقت به خودم زدم دلم میگیره به نظر شما طبیعیه این حالم؟
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب ببین بازار مسکن قابل پیش بینی نیست و ممکن بود اگر تورم پیش میومد نتونی بخری سال ۹۲بود گمونم یهو خونه زمین کشید بالا ، خداروشکر بازم سقفی برا رو سرتون خریدین