2777
2789

کسی که دوسش دارم دبیره کرجه کلاس خصوصی رفته بود خونه یه شاگردش مامان پسره پزشک معروفیه تو کرج تو جهانشهر 

بابای شاگرد هم وکیل 

رفتم پیجش هم دیدم خیلی معروفه 

بعد ایشون هر چی نشسته بچه تو اتاقش بیرون نیومده لج کرده گفته من کلاس دوست ندارم 

میگفت مامانش همون دکتره کلی درددل کرده گفته ما شاید بتونیم اشتباهمون تو انتخاب را با جدایی جبران کنیم ولی اگه اشتباهی بچه  بیاریم تا آخرش باید پای این اشتباه وایسیم 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه مادری به بچش گفته اشتباه شاید نتیجه همین مدل حرف زدنه این رفتار بچش

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

منظورش این بوده با شوهرم خوب نبود نباید بچه میاوردم 

شاید یه تنه داره زندگی و بچه رو اداره میکنه سختش شده

طبق شرایطش لابد به این نتیجه رسیده اشتباه بوده بچه دار شدن 

مادرا هم میتونند پشیمون شن از مادر بودن

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
طبق شرایطش لابد به این نتیجه رسیده اشتباه بوده بچه دار شدن مادرا هم میتونند پشیمون شن از مادر بودن

اره بابا ، خب ادمیزاده از همه کارش ممکنه پشیمون بشه ، 

خب مثلا  یکی بعد بچه دار شدن جدا میشه.. همش میگه خودم اشکال نداشت ضربه خوردم کاش بچه نداشتم 

خود وجود بچه رو دوست داره اما از اینکه داره اذیت میشه ناراحته

توی شرایط نامساعد بچه داره رشد میکنه

فقط به پول و‌تحصیلات والدین نیست

ما تو فامیل خانواده داریم پدر کارگرمادر خانه دار سه تا بچه دسته گل عالی اما برادر همون فرد خودش بهترین مدرک تحصیلی بهترین محل کاربهترین خونه تو بهترین جای تهران

مادر همینطور جزو عالی رتبه ها اما هر دوفرزند متاسفانه خوب بار نیامدن افسرده پرخاشگر درس نخون 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!