2777
2789
عنوان

دیشب کسی که دوسش دارم واسم تعریف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 31 پست
طبق شرایطش لابد به این نتیجه رسیده اشتباه بوده بچه دار شدن مادرا هم میتونند پشیمون شن از مادر بودن

بله میتونن پشیمون شن ولی نباید به بچه بگن اشتباه درست نیست حتما به خود بچه ام ازین حرفا میزنن دیدم این مدل آدمارو که به بچه همین حرفارو میزنن روانشو نابود میکنن

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مادری به بچش گفته اشتباه شاید نتیجه همین مدل حرف زدنه این رفتار بچش

بچه اشتباه نیست این که تو محیط نامناسب بچه داره رشد میکنه اشتباه

همه چی به تحصیلات نیست مطمئنا عدم تفاهم و تشنج محیط باعث میشه بچه نخواد درس بخون وهزارویک مشکل دیگه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان من همیشه میگه من دربرابر تو داداشت مسئولم چون شما خواسته ما بودین اگر نتونم از پسش بربیام مقصر منم

به خاطر همین ازخیلی چیزا زد خیلی کارا نکرد خیلی جاها کوتاه اومد فقط به خاطر ما

پدرمم همینطور البته

حالا برعکسش و فکر کن پس بچه اوردن میشه اشتباه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بله میتونن پشیمون شن ولی نباید به بچه بگن اشتباه درست نیست حتما به خود بچه ام ازین حرفا میزنن دیدم ا ...

این مامانه درددل میکرده با حسین ( کسی که من دوسش دارم و دبیره)  وگرنه اینقدر باشعوره که جلو بچه ش این حرفو نزنه 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
مامان من همیشه میگه من دربرابر تو داداشت مسئولم چون شما خواسته ما بودین اگر نتونم از پسش بربیام مقصر ...

آره به قیمت کنار گذاشتن بعضی آرزوهاش 

امیدوارم که این گذشت ارزششو داشته باشه 

آره به قیمت کنار گذاشتن بعضی آرزوهاش امیدوارم که این گذشت ارزششو داشته باشه

عی دست رو دلم نذار که خون یه وقتایی فکر میکنم من واقعا دربرابر این همه محبت نتونستم هیچ کدوم جبران کنم🤧

عی دست رو دلم نذار که خون یه وقتایی فکر میکنم من واقعا دربرابر این همه محبت نتونستم هیچ کدوم جبران ک ...

ان شالله از این به بعد بتونی 

مسیر طولانیه و آینده ان شالله روشن 

فامیل خانم دکتره رو میگی لطفا

ببخشید نمیگم چون جدا شدن بعد اینقدر معروفن همین  که اسمش تایپ کردم سریع گوگل پیجش بالا آورد 

درس بخونه بره کار کنه ک پول دربیاره خودشون پولدارن دیگه

میدونی اینا که اینقدر موفقن حداقل شغلی و مالی چون پدر وکیل مادر پزشک دیگه کمال گرا میشن 

حتما بچه شون موفق میشه ولی خب حساسن 

بعد جدا هم شدن انگار و این یکم سخته 

اکثرا ادمایی که خیلی تو جامعه تعامل دارن و پولدار کمتر رو تربیت بچه وقت میزارن بچه لوس و لجباز بار ا ...

حالا بچه زیادم بد نبوده حسین گفت اتفاقا درس خونه  ولی خب این آدما کمال گرا هستن