2777
2789
عنوان

طبیعیه الان که طلامو فروختم برای خرید خونه و تو ضررم ناراحت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 65 پست
نه طلاهام بود الان 800 میلیون گرونتر بود خونه از پارسال هیچ رشدی نداشته

توش زندگی میکنید یا اجاره دادید؟

یعنی حاضر بودید طلا داشته باشید بعد برید اجاره نشینی ه سال؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خونه ی خودت باشی آرامشت خیلی بالاتره تا خونه ی مستاجری

صاحبخونه خوبشم بده

منم پارسال پولی که ماهی حداقل ۵۰ میلیون ماهيانه سود بهم می‌داد رو از شدت خشمم از صاحبخونه ها برداشتم دادم برای خرید خونه چون برام آرامش در اولویت بود

ولی اگه خونه داشتی و فقط برای سرمایه گذاری خونه ی دوم یا چندم خریدی نگه داشتن طلا بهتر بود چون ملک تو رکوده

اما کاریه که شده ناراحت نباش

به نظرم مسکن از طلا مهم تر هست عوضش تو خونه خودت راحت داری زندگی می‌کنی خب خونه هم گرون میشه فقط طلا ...

منم فکرم همینه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ببین منم سالها قبل طلا فروختم به خاطر خرید خونهوقتی سکه فقط ۱ میلیون بود ......اما الان در خونه خودم ...

من اون زمان که طلا صد بود فروختم خونه خریدم به نظرم ارزش داشت که این سالها درگیر کرایه و بنگاه و صاحب خونه نبودم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

منم فکرم همینه

والا دیگه زندگی همش پول نیست 

آرامش هم مهمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

وای خونه ی خودت باشی آرامشت خیلی بالاتره تا خونه ی مستاجریصاحبخونه خوبشم بدهمنم پارسال پولی که ماهی ...

برای سرمایه گزاری خریدم پارسال خبری از این جنگ ها و رشد تصاعدی طلا نبود فکر نمیکردم اینطوری بشه

برای سرمایه گزاری خریدم پارسال خبری از این جنگ ها و رشد تصاعدی طلا نبود فکر نمیکردم اینطوری بشه

منم فروردین خونه خریدم برای سرمایه گزاری

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نه برای سرمایه گزاری خریدیم ساکن نیستیم توش

شما همونی هستین که مسکن مهر خریده بودین؟ 

عزیزم خیلی درگیر این مسأله هستی 

بهش فکر نکن 

اون تایم از نظرت بهترین تصمیم بود که گرفتی 

الآنم پولات رو جمع کن با اجاره همون خونه  دوباره طلا بخر 

بعد خونت رو بفروش جای بهتر بخر 

1
5
10
15
20
25