2777
2789

خونه مادرشوهرم نشسته بودیم بادوستانش 

حرف شد یهومادرشوهرم گفت داداشم زنگ زد بیا خونمون منم گفتم ن من امروز نمیتونم خونه کاردارم 😐بعد داداشم گفت مگ زهراخاتوم نیستن؟منظورش به من بود یعنی فلانی نیست مگه کاراتوبکنه😐😐من پشمام ریخت واقعا باید باااین مادرشوهر چ کنم وظیفه عروس میدونه هرکاری انجام بده حالم داره بدمیشه بخدا ب شوهرم بگم اینو؟چطورروش میشه جلوی بقیه بگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت جوابشو بده اینجور وقتا‌.ترجیحا هم مثل خودش به در بگو که دیوار بشنوه.با لبخند میگفتی زهرا خانوم خودش خونه زندگی داره !یا بین حرفات بگو دیگه دوره کار کردن عروس برای مادرشوهر گذشته الان همین که یه سر به مادرشوهر بزنن هنر کردن!

همه مادرشوهرا عزیزم همینن عروس کلفت خودشون میدونن 

باید دیدگاه عوض کنیم وقتی مادرشوهر مثل ادمای عادی دیگه بدونیم میتونیم از حق خودمون دفاع کنیم 

جواب بده نترس هیچی نمیشه بهت قول میدم بیشترم احترامتو دارن

من نفهمیدم چیشده داداشت گفته بعد مادرشوهرت مقصره؟

مادرشوهرش مثلا داشته تعریف میکرده به داداش خودش زنگ زده اینجوری گفته ولی درواقع داشته به اسی تیکه مینداخته که بیاد کاراشو‌کنه

به خنده بگو زهرا خانوم به کارهای خودشم بزور رسیدگی میکنه بعد چجوری بیام برای شماهم کار کنمآخر هفته ی ...

چندنفر نشسته بودن من لال شدم بخدا حاضرم قسم بخورم داداشش ممکنه نگفته باش این حرف خوذش باش