2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذا از بزرگترین عذابهای دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دست و پاهاش میگیرم میریزم تو حلقش مجبورم.دکتر گفت هرجوری هست یه چیزی بده بخوره وگرنه بستری میشه

گناه داره ک

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
دکتر میگه نسبت به سنش خوبه اونم به قیمت نابود شدن اعصاب من.ولی این یک هفته وزن کم کرده دارم دق میکنم

خب خداروشکر 

عزیزم ما خودمون هم مریض میشیم بی اشتها میشیم...

حالا فکر کن بچه ای که بد غذاست مریض بشه...اون بی اشتهایی چند برابر بیشتر میشه و نتیجه اش میشه

کاهش وزن...

بعد که حالش کامل خوب بشه، وزنش دوباره به حالت نرمال برمیگرده ناراحت نباش

من سر بچه ی اولم این حساسیت ها رو داشتم البته اون بدغذا نبود ولی دردسرهای دیگه داشت که من اعصاب خودمو خیلی خورد میکردم...بعد که بزرگتر شد دیدم واقعا هرچقدر بزرگتر میشه دردسرهاش هم بیشتر میشه...

برام تجربه شد و سر بچه ی دومم کمتر حرص میخورم 😅

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
بدغذایی واسه اینه که بچه های دیگه دوربرش نیستند .بعد بزار خودش غذا بپزه .زیاد غذای خوشمزه نباید بهش ...

تو شهر غریب کجا ببرمش که بچه ها باشن نمیدونم علتش چیه من که دیگه کم آوردم

مغزیجات اره دوس داره.ولی این یک هفته که ویروس گرفته دهنش کلا قفله هیچچچچی نمیخوره همون چیزایی که قبل ...

می‌دونم درکت میکنم وقتی خوب شد شروع کن به دادن شربت پدیا بست اشتهاآور عالیه

خب خداروشکر عزیزم ما خودمون هم مریض میشیم بی اشتها میشیم...حالا فکر کن بچه ای که بد غذاست مریض بشه.. ...

وای کاش بشه منم کمتر خودم حرص بدم این یک هفته کارم شده گریه همش به شوهرم میگم نگاش کن وزن کم کرده 

پسر منم خیلی بدغذاست دهنشم اول صبح بوی بدی داشت .  یه سری بردم پیش متخصص گوارش . یه قرص داد خیلی خوب بود هم بوی دهانش رفع شد هم اشتهاش بهتر شده بود . اسم قرصشم یادم نییت . یکبار ببر پیش متخصص . و اینکه من دلایل مراجعه به دکتر رو روی برگه مینوشتم میدادم به دکتر  که بچم نشنوه و متوجه حساسیت من به غذا حوردنش نشه 

باید دوره اش بگذره لامصب یک‌ابنبات چوبی بخر بزار رو زبونش بعد قاشق هم همزمان ببر طرف دهنش ابنباتو بک ...

همه ترفندا رو امتحان میکنم بلکه یه قاشق غذا قورت بده وقتی بچه ای میبینم با اشتها غذا میخوره میگم یعنی میشه زنده باشم و دختر منم با اشتها غذا بخوره اوووف

پسر منم خیلی بدغذاست دهنشم اول صبح بوی بدی داشت . یه سری بردم پیش متخصص گوارش . یه قرص داد خیلی خوب ...

ممنون عزیزم تا حالا پیش متخصص گوارش نبردم ولی میبرم بلکه یه راه نجاتی نشونم داد.دختر منم وقتی چیزی نمیخوره دهنش بو میده