2777
2789

اول باید دختر خوبی واسه خانوادت باشی 

بعدش امان از وقتی که ازدواج میکنی 

اول باید بتونی واسه خودت و اهداف و برنامه هات وقت بزاری 

بعد واسه همسرت زن خوبی باشی و نقش همسری خوب بازی کنی 

بعدش باید نقش مادری خوبی واسه بچت پیاده کنی 

بعدش شغل اصلی خانه داریت ۲۰ باشه . یه آشپز خوب و....

امان از وقتی یکی از اعضا خانواده مریض بشه باید پرستار خوبی باشی 

باید مدیر خوبی باشی

سختیش به کنارها اینکه همش از نظر روحی باید هربار یه نقشی بگیری واقعا داره از پام درمیاره 

بعد یه عده میگن تو زندگی ادمت خوب باشه ازدواج عالیه ! نخیر عزیزم ازدواج ذاتش خرابه از پا درت میاره . البته اگه مسئولیت پذیری باشی و رابطه خوبی بخوای 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب هرکاری توی دنیا سختی های خودش رو داره وکسی که بتونه از پس مشکلات بربیاد هنرمنده

شما از پس چه مشکلاتی براومدی اقای هنرمند 

مجردی میری سرکار میای 

ازدواج میکنی میری سرکار میای 

بچه دار میشی میری سرکار میای 

ولی زن با هراتفاق توی زندگیش کلی مسئولیت باید قبول کنه بعد شما انتظار دارین دهنشو ببنده بقول خودتون هیچ غری هم نزنه اروم زندگیشو بکنه 

کسی که مسئولیت پذیر باشه از هیچ چیزی فرار نمیکنه زن و مرد هم نداره..تعامل و همفکری و تقسیم کارها در منزل و بیرون  یه سیاست زندگی هست.. زندگی مشترک که فقط لحظات شیک و خوش نداره .. زمانی که بتونی مسئولیت لحظات سخت رو هم بخوبی بپذیری و عمل کنی .. زندگیت همیشه خوب و در مسیر درست هست .. قدیمها زنان و مردان اینطور عمل میکردند که زندگیهاشون مستحکم و خوب بود 

در بین صفحات کتاب زندگی، همیشه جایی برای عشق هست😊

دقیقا منم همیشه به همین فکر میکنم میگم خدایا منو تو زندگی بعدیم درخت کن زن نکن 

مرد یه سرکار می‌ره تمام اگر درس بخواد بخونه یا پیشرفت اهداف شخصیش باشه همونه 

ولی زن به هزار تا چیز دیگه رسیدگی کنه تازه انتطارات همه از زنها بیشتره درکنار همه این فشارها و مسیولیتها باید خوش بر رو و خوشگل به خودت برسی مهربونم خوش برخورد وگرنه هیچی 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏