2777
2789

یه خواستگار برام اومد کلا یه حالی بود دستا و پاهاش خیلی کوچولو بود فرم کله اش یه جوری بود ببخشید شبیه عقب مونده ها بود قدشم کوتاه بود  من خودم ۱۷۵ ام 

پسره هم ۳۷ ساله و معلم بود و نه خونه داشت نه ماشین حالا کار به شرایطش ندارم حالم از ریختش بهم خورد من خودم خیلی خوش هیکلم

من ۲۹ سالمه خانواده میگن چون سنت داره میره بالا دیگه هرکی اومد باید قبول کنی خیلی رو مخم راه میرن همین الان انقدر با مامانم بحث کردم تپش قلب گرفتم نمیدونم چه خاکی از دستشون به سرم بریزم هر آشغالی اومد خواستگاری تا چند وقت بحث و کشمکش داریم که باید قبول کنی😫😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا قبول نکن یعنی چی ؟! حالا وقت داری مگ زوره 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

الان با گفتن نه ...‌سه ماه اعصابت داغونه ولی با گفتن بله یه عمر داغونی و هر لحظش صد سال میگذره

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

ای بابا 

عهد دقیانوس انگار

مادرت نمیگه اگه طرف باب دلت نباشه فردا طلاق میگیری و هزار جور مشکلات دیگه؟

مامانا که باید بیشتر درک کنن

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

سلام عزیزم 

میبخشید یه سال دارم

شما که ماشاالله برازنده ای چرا زودتر ازدواج نکردی؟

اخه منم زیبایی و .... دارم و همش میگفتم ۲۵ به بعد ازدواج می کنم بعد تو نی نی سایت یه چیزایی میبینم میگم بعد قبولی در رشته مورد هرچند سنمم کم باشه آدم خوب بیاد ازدواج می کنم

ای بابا عهد دقیانوس انگارمادرت نمیگه اگه طرف باب دلت نباشه فردا طلاق میگیری و هزار جور مشکلات دیگه؟م ...

مامانم میگه فقط شوهر کن برو رو دستمون نمونی دیگه فرقی نداره کی باشه یا من خوشم بیاد یانه

آخرای ارشدم رشتم خوبه حتما شاغل میشم

قبول نکنیاااا 

آقا معلم چه خوش اشتهاست 

اه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مامانم میگه فقط شوهر کن برو رو دستمون نمونی دیگه فرقی نداره کی باشه یا من خوشم بیاد یانه

ببخشیدا مامانت واسه خودش میگه

تا کسی که معیارات رو نداشت نیومد ازدواج نکن

سلام عزیزم میبخشید یه سال دارمشما که ماشاالله برازنده ای چرا زودتر ازدواج نکردی؟اخه منم زیبایی و ... ...

چند سالته؟

خوب خواستگار خوب نداشتم چیکار کنم  حتما باید تا ۲۵ سالگی باهرکی اومد ازدواج کنم؟ با چندتا هم تو دانشگاه آشنا شدم به ازدواج ختم نشد