2777
2789
عنوان

خواستگاری ازش بدمون میاد ولی خانواده اصرار دارن قبول کن😩

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 55 پست
من راجع به آدمای عادی صحبت میکنم نه استثناها

مشکل اینه که ما فکر می کنیم هر چقدر بیشتر بمانیم بر تخت نشینیم

درحالی که اینطوری نیست من کلی جوون ۲۰ و اندی سال سن دیدم که هم کار و هم موقعیت اجتماعی خوبی دارن.

منظورم هم از ازدواج تو سن کم حدود ۲۳ سال هست که حداقل با یک فرد ۳۰ .۲۹ ساله ازدواج کنیم. دیگه باید میدونم کسی که هدف ازدواج داشته باشه تو این سن حداقل های ازدواج رو نداره 

و مشکل دوم هم اینه که ما فکر میکنیم طرف باید صد صد باشه و همه چی رو به طور کامل اول ازدواج داشته باشه در حالی که اینطور نیست!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا هم بگی خدا میبینه بلخره همه جواب پس میدن👌

باشه بابا بزار من جواب پس بدم ولی درکل آدم خواستگارو باید بالا پایین کنه همه چیزو بسنجه ایشون اگه یه آدم رندوم تو خیابون بود من اصلا کاری به شکل و قیافش نداشتم ولی چون اومده خواستگاریم باید بررسیش کنم همه چیو در نظر بگیرم😑

باشه بابا بزار من جواب پس بدم ولی درکل آدم خواستگارو باید بالا پایین کنه همه چیزو بسنجه ایشون اگه یه ...

شما بررسی نکردی عزیز توهین کردی همه ادما زیبان حالا بعضی باطنی بعضی ظاهری  قرار نیست خودتونو سرتر بدونین یا تخریبش کنین

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

مشکل اینه که ما فکر می کنیم هر چقدر بیشتر بمانیم بر تخت نشینیمدرحالی که اینطوری نیست من کلی جوون ۲۰ ...

هرکسی یه هدف ها و معیارهایی داره برا هیچکس نمیشه باید تعیین کرد یا سن مشخص برا ازدواج درنظر گرفت 

بعدم شماکه میگی خواستگار وکیل دادگستری داری که دکترا داره و... دیگه ایشون همه چی تمومه شما دیگه از یه آدم چی میخوای ولی آیا اگه همین خواستگار منو داشتی قبول میکردی؟کامل نیست قبولش میکنی؟

شما بررسی نکردی عزیز توهین کردی همه ادما زیبان حالا بعضی باطنی بعضی ظاهری قرار نیست خودتونو سرتر بد ...

من چه توهینی کردم میگم قدش کوتاهه خوب کوتاه بود الکی بگم بلنده؟؟؟؟؟یا فرم سرش واقعا یه حالتی بود نرمال نبود خوب چی بگم؟؟من نمیگم ازش سرم میگم باهم همخونی نداشتیم من قدم ۱۷۵ ایشون ۱۶۰ خوبه؟چی بگم شما خوشت بیاد؟؟بالاخره ازدواج اولین شرطش اینه کلیت و ظاهر طرفو بپسندی😑

هرکسی یه هدف ها و معیارهایی داره برا هیچکس نمیشه باید تعیین کرد یا سن مشخص برا ازدواج درنظر گرفت بعد ...

من به خاطر شرایط خودم قبول نکردم

ولی توجه کرده باشید هم نگفتم با ایشون ازدواج کنید‌

شاید قیافش از نظر شما خوب نبوده به هر حال زیبایی معیار مشخصی نداره 

ولی منظورم از حداقل اینه که یا ماشین یا خونه داشته باشه 

ببین خیلی بچه ای!به نظرم اصلا به ازدواج فکر نکن فوق العاده نابالغی

حداقل اینقدر بالغ هستم که صرفا از چندتا پیام بنده ی خدایی رو مورد قضاوت قرار ندم 

درضمن من الان به ازدواج فکر نمی کنم و جز اولویت هام نیست و حداقل برای خودم بین ۲۳ تا ۲۵ حساب کردم 

ضمن اینکه اگر حضورا باهام برخورد داشتین همچین تصوری رو نسبت به بنده نداشتید دوست عزیز🤗

من چه توهینی کردم میگم قدش کوتاهه خوب کوتاه بود الکی بگم بلنده؟؟؟؟؟یا فرم سرش واقعا یه حالتی بود نرم ...

گفتین کلش شبیه عقب مونده هاس

این توهین نیس؟

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁