2777
2789
عنوان

خواستگاری ازش بدمون میاد ولی خانواده اصرار دارن قبول کن😩

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای حتی رانندگی هم بلد نبود😑بعد کلا ظاهرشم شبیه خواجه ها بود به نظرم تو باروری اینا هم مشکل داشته ب ...

باروری اش راچطورمتوجه شدی اونوقت😀یعنی علم اینقدپیشرفت کرده ازظاهر میشه فهمید.اون آقا مشکل ظاهری داری تومشکل باطنی

سن زیادی نیست درست ولی واقعا خودتون توجه کنید هر چی سن بالاتر میره تعداد خواستگار های خوب هم کمتر می ...

نه عزیزم توجه میکنیم 

پسر اکادمیک درس خون وتحصیلکرده تا ۲۶ ۲۷سالگی درگیر درس بوده بعد اون سربازی و کار پیدا کردن و ...تا خودشو جمع وجور کنه میشه ۳۴ ۳۵سالش

قطعا یه پسر ۳۴ ۳۵ساله نمیره سراغ یه دختر ۲۲ساله

اگه بره یعنی بالغ نیست!

از هم سن وسالاش یکیو انتخاب میکنه

تو سن پایین یا باید با بی پولیش بسازی یا اینکه طرف درس نخونده باشه یا استقلال مالی نداشته باشه!

با کسایی که تاپیک 

نه عزیزم توجه میکنیم پسر اکادمیک درس خون وتحصیلکرده تا ۲۶ ۲۷سالگی درگیر درس بوده بعد اون سربازی و کا ...

گفتم استثنا هم پیدا میشه عزیزم منِ ۲۰ ساله خواستگار ۲۷ ساله داشتم وکیل و کارمنده دادگستری و دانشجوی دکتری بود 

و چند تا هم شبیه به ایشون

باروری اش راچطورمتوجه شدی اونوقت😀یعنی علم اینقدپیشرفت کرده ازظاهر میشه فهمید.اون آقا مشکل ظاهری دار ...

وا خوب وقتی ظاهر مردونه نداشته باشه آدم حدس میزنه من رو حدس و گمان گفتم نه قطعی بعدم مهم اینه از ظاهرش خوشم نیومده

من ۱۹ و خورده ای ام خواستگار خوب داشتم ولی کنکوری ام

خواستگار خوب داشتی ازدواج کن کنکورم میدی کلا خواستگار خوبو رد نکن شاید بعدا دوباره برات همچین فرصت هایی پیش نیاد

به خودش که توهینی نکردم چیزی نگفتم این عیبهارو اینجا گفتم نه به خودش

اینجا هم بگی خدا میبینه 

بلخره همه جواب پس میدن👌

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁