2777
2789
عنوان

دعا نویس برم

226 بازدید | 42 پست

خالم برام کتاب باز کرده از اون دعا نویس گفته سرنوشت خوبی دارم خالم برای اینکه برسه بهش رفت پیش اون دعا گرفت منم عاشق یه نفرم خانواده کلا مخالفه چجوری از خالم بگیرم شمارشو همش احساس میکنم دعا نویس بگه بهش نمیرسی خودم حس میکنم با یکی دیگه ازدواج میکنم🥲🥲😑😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچیهرمدلیبرا هرکسیدعانویسی سنگینی بدی داره،،،اگه میخای کارت راه بیوفته فقط قران بخون

آخه چجوری هی میخونم نمیشه پارسال باهاش دوست شدم همین موقع به یکماه نکشید جدا شدیم چرا اینجوری شد اخه🥲

آخه چجوری هی میخونم نمیشه پارسال باهاش دوست شدم همین موقع به یکماه نکشید جدا شدیم چرا اینجوری شد اخه ...

اگه قران زیاد خوندی و رابطتت خراب شد خوشحال باش

خدا یه شری رو به واسطه قران خوندنت ازت دور کرده که بعدها میفهمی

😐😐😑اینهمه آدم مینویسه یعنی جهنمین

آره 

خود عمل جهنم است 

خود دروغ جهنم است 

خود لقمه حرام جهنم است 

و بقیه موارد 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

🥲🥲🥲میترسم با یکی دیگه باشم من اونو میخوام

به زور یه شخص خاص رو نخواه

بجاش تا میتونی رابطتتو با خدا قوی کن،، اون بهتر میدونه کی برات خوبه

از آینده خبر نداری که داری؟ اگه اینی که میخای زندگیتو جهنم کنه برات چی؟؟؟؟

به زور یه شخص خاص رو نخواهبجاش تا میتونی رابطتتو با خدا قوی کن،، اون بهتر میدونه کی برات خوبهاز آیند ...

🥲🥲آخه وفنی یکیو نمیخوای خوشبختی نداره زندگی آخه ولی باعشق خوشبختی ناراحت نیستی

پس اونایی که از قران می‌نويسن چین دعا ی قرانی؟؟؟ دبیر دینمون گفته دعا نویس خوب داریم بدم داریم

دعاهای ماثور چه بخونی چه بنویسی هیچ ایرادی نداره 

ولی این دعاها که شاید طلسم باشد عذاب دارد 

گناهش از هر گناهی که در ذهن داری بدتر است 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود