2777
2789

ناهار فیله مرغ با روغن خیلی کم سرخ کن همراه با سالاد بخور 

یا خوراک لوبیا 

سالاد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ با بلال آبپز رو ترکیب کن و کشک رو به عنوان سس بریز روش با یه ذره نون بخور

کلم و بروکلی و سیب زمینی رو با یه ذره آب و آبلیمو آبپزز کن و بخور

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

فیله مرغ گریل کن یا سوپ بپز 

کلی سالاد رژیمی هست که با سس ماست درست میشه 

حتی الویه میتونی با سس زیرو درست کنی 

سیب زمینی تو فر با یه کوچولو پنیر ومرغ 

گوشت چرخی رو بدون روغن قلقلی کن 

اووو یه عالمه روش هست

عدسی خوراک لوبیا

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

خب صبحونه چی بخورم فقط به خاطر اینکه نمیدونم چی بخورم دو ساله رژیم نتونستم بگیرم

صبحونه نون تست و کره بادوم زمینی بخور 

یروز نون تست با پنیر کم چرب و دوتا گردو 

یروز عدسی 

یروز لوبیا 

یروز اوتمیل که البته خودم اوتمیل دوس ندارم 

یروز مغزیجات و عسل 

کلی چیز هست 

یه سرچ بکن تو نت 

دکتر نمیتونم برم

پس بهتره همون سالم خوری و کم خوری رو انجام بدی

مرغ ابپز یا گریل یا کبابی

ماهی تنوری، کبابی