2777
2789

دیدمشون بعد قبلم دیده بودمسون تو خیابون که دیدمشون وقتی دیدمشون  از این سمت خیابون رفتم اون سمت  بعد که کاملا رفتن برگشتم سمت قبلی خودم تا حالا درحد سلامم باهاشون نبودم رفتارم شبیه دیوونه ها بود ؟راحت نیستم باهاشون خجالت کشیدم یه ۱۰ نفری بودن  میرن میگن دختره دیوونه اس ؟

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا تو کلاس دیدمشون سلام میدادم ؟؟

اره خیلی سخت نیست اینکارا ها 

انقدر حساس نشو 

اگر میدیدی نگات کردن یه سلام میکفتی و تموم 

توجه هم نداشتن رد میشدی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
هیچ عادی از کنارشان رد میشدی😐اگرم باهاشون راحتی میگفتی چطور بود امتحان ؟

ای وای کارم خیلی زشت بود چطور فراموش بشه کارام ؟

نه چیزی نمیگن. ولی این خجالت و راحت نبودن رو سعی کن کنترل کنی. بعدها که بزرگتر بشی سخت میشه. همیشه سعی کن توی زندگیت راحت باشی و از کسی خجالت نکشی. فاصله هارو حفظ کن، حیا و احتیاط رو داشته باش ولی ولی ولی خودت رو بابت دیگران به خصوص پسرها و مردها، توی زحمت و سختی و فکر و خیال و خجالت ننداز. 

تمرین کن تمرین. 

اره خیلی سخت نیست اینکارا ها انقدر حساس نشو اگر میدیدی نگات کردن یه سلام میکفتی و تموم توجه هم نداشت ...

سلام نکردم پشتم داشتم میومدن که برسن بهم یه  چند متر پشتم بودن نگام نکردن 

سلام نکردم پشتم داشتم میومدن که برسن بهم یه چند متر پشتم بودن نگام نکردن

میگم میتونی سلام کنی و انقدر سخت نگیری😂

خب پس اوکی براشون مهم نبوده و رد شدن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)