2777
2789
عنوان

جاریم تازه زنگ زد نهار میایم خونتون😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 83 پست

اول خونه رو مرتب کن غذاتو بزار بعد خرید بزار اصلا بیاد ببینه میخوای بری خرید تا خجالت بکشه سرزده نیاد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

2 ساعت وقت کمی نیست ها!!  غذا ک میپزی اشپزخونه مرتب کن. غذا ک بار گذاشتی خونه مرتب کن بعدش برو خرید. حالا نهایت غذات یکم دیرتر اماده میشه  چون دیر زنگ زدن دیگه جای گله گذاری نیست

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برو خرید کن بعد غذاها رو که بار گذاشتی تمیزکاری کن ساعت یازده که نمیان برای ناهار تا بیان و بهت برسن ۱۲شده ...الکی وقتت رو اینجا هدر نده گلم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

خب چی تو خونه داری

؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

خرید رو سفارش بده اسنپ فود بیاره . هر چی لازم داره تره بار و میوه و همه چی .

تمیز کاری رو شروع کن .

زرشک پلو با مرغ گزینه خوبی هست .

خرید ها که رسید غذا رو بار کن و میوه ها رو بشور . سالاد رو هم کم کم آماده کن .  

دآرن میان عیادت شوهر ک پاش شکسته چرا اینجوری حرف میزنید شماها؟۲ساعتم فاصله است احتمالا براشون پول و هدیه ام بیارن،قبلا میگفتن حبیب خداس ،حالا فحش میدن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)