2777
2789
عنوان

جاریم تازه زنگ زد نهار میایم خونتون😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 83 پست
ماهی چی

عزیزم میدونم الان ناراحتی چون عید شوهرم هم دستش هم پاش به شدت آسیب دیده بود بخدا این روزا میگذره 

خودت و نباز 

مهمون حبیب خداست شوهرتم از دلتنگی در میاد

برنج خیس کن ماهی رو هم طعم دار کن 

بعدش سرخ کن 

بخدا خواستم بگم چرامیذارین کثیف و درهم شه خونه گفتم ناراحت میشه،، یه چی سرجاش نباشه یا وسط خونه باشه ...

😅😅😅

والا خب برای همه لازمه که ثانیه آخری نباشن 

این کلاسهای خانه داری لازمه بخدا 

دخترامونم یاد نمبگیرن بعد توزندگی دجار هزارتا نشکل میشن در صورتی که ابتدایی ترین نهمترین جیز همین پاکیزگی خونه است😄😄

همسایه کریمه اهل بیت ع.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی ظرف مریض داره وقتی تازه زایمان کرده نباید وقت غذا رفت اونم اینطوری خودت بری مامان بابام دعوت کن ...

شاید اصلا اومدن نهار نموندن اومدن فقط سر زدن بلند شدن

من خودم این روزا رو کشیدم 

پدر و مادرشم بنظرم به احترام برادره اومدن 

چون من اینطوری زیاد دیدم 

ما برنج سلطانی رو این مدلی درست می کنیم .

سینه مرغ رو می ذاریم بپزه با زرد چوبه و یک پیاز درسته .

وقتی پخت ریش ریش می کنیم با دست یا چنگال.  

تو تابه پیاز داغ می کنیم . مرغ ها رو اضافه می کنیم و تفت می دیم . زرد چوبه می زنیم وقتی کمی تفت خورد رب می زنیم و بعد کمی آب جوش که چند دقیقه بجوشه . کم . ادویه هم زعفران دم کشیده ، پودر هل ، دارچین و کمی گلاب می زنیم . دلخواه زرشک هم اضافه می سه . خلال پرتقال هم می زنیم . اگر داشته باشیم خلال بادام و پسته اضافه می کنیم نداشته باشیم که هیچ .

برنج رو آب کش کردی با مواد قاطی می کنیم و دم می ذاریم . یک سینه مرغ کامل فکر کنم برا 12 نفر جواب باشه .

با خلال پرتقال تفت داده شده و زرشک و اگر بود خلال بادام و پسته هم برا تزیین و مزه بعد از کشیدن داخل دیس روش می ریزیم    

دآرن میان عیادت شوهر ک پاش شکسته چرا اینجوری حرف میزنید شماها؟۲ساعتم فاصله است احتمالا براشون پول و ...

آخه عیادت مریض کوتاه میشه

ناهار نیان میگفتن بعداز ناهار میایم یعنی اونا نمی‌دونن تو این گرونی طرف پاش شکسته بیکار افتاده تو خونه،ناهار رفتن کار درستی نیست،الان کی تو خونه ش مثل قدیم یه عالمه مواد غذایی داره؟دیروز رفتم جانبو یک میلیون ونیم خرید کردم از فاکتورم عکس گرفته میگم چرا؟میگه خریدای بالا پورسانت داره الان دیگه کسی اینجوری خرید نمیکنه شاید یه روز درمیون خرید کنن بالای یه تومن