2777
2789
عنوان

چرا من هنوز خیانتشو فراموش نکردم دارم گریه مکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 55 پست

یک کاربری اسم شما رو تگ کرده با شما کار مهمی داره

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یک کاربری اسم شما رو تگ کرده با شما کار مهمی داره

اره الان بعد چند روز اومدم نی نی سایت دارم سکته میکنم فکر میکنم عگسم پخش شدا 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره الان بعد چند روز اومدم نی نی سایت دارم سکته میکنم فکر میکنم عگسم پخش شدا

اره تگ کرده شما رو

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

اره تگ کرده شما رو

نمیدونم چیکار کنم شما پیج یارو رو دارین ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نمیدونم چیکار کنم شما پیج یارو رو دارین ؟

از خود خانومه بگیرید که تگ مرد ایشون داشتم

از خود خانومه بگیرید که تگ مرد ایشون داشتم

الان انلاین نیست

خوب درخواست بدین

دادم جواب میدم واقعا اصلا حالم خوب نیست اگر عکسم پخش شده باشه بدبخت میشم 

دادم جواب میدم واقعا اصلا حالم خوب نیست اگر عکسم پخش شده باشه بدبخت میشم

تو تاپیک تون عکس گذاشتید که ورداشت یعنی انقد بیکاره

تو تاپیک تون عکس گذاشتید که ورداشت یعنی انقد بیکاره

اره تو تایپک گذاشتم اونم در حده دو دقیقه حتی بعضی خانم ها هم ندیدن بعد عکسمو پخش کرده البته هنوز مطمعن نیستم چون خودم ندیدم عکسم اگه پخش شده باشه اصلا عکس درستی نیست