لطفااااا وخواهشااا وارد تاپیکای سهام عدالت نشین وملت رو تحقیرنکنین با این جمله که (زندگیتون رو بایارانه وسهام عدالت اداره میکنین!!!!!!!) لابد روش حساب بازکرده بودن والان ناراحتن که کمه شما که وضعت توپه قطعا انقدخوشی توزندگیتون دارین که نخواین باتحقیر دیگران حالتون رو خوب کنین
اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیگیریم چون ثبت نام نکردیم یارانه مون هم اولین ماه ریاست جمهوری آقای رییسی قطع کردن هیچوقت هم دیگرا ...
به خدا پارسال شب یلدا تاپیکا اشک آدم رو درمیاورد یه کاربر گف بچم ناراحته هیچی نیست گفتم یه ژله براش درست کن گف همون هم ندارم گفت استوریا واتساپ رو میبینه وکز کرده
اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤
سلام عزیزم میخواستم بهتون بگم که به حرفای فزوعی اعتنا نکنین که بادوستاتون بحث کنین چون دیدم داره دوبه هم زنی میکنه من خودم دستش رو رو کردم ومشخص شد که بین چندتا کاربر فتنه انداخته نمونش کاربر شانزدهمین کاربری با قهوه فروش میرفته ناشناسا میگفته من فلانی ام وفحش و....این کاربر ۱۴سالشه وکاربری های راز مامانی وفزوعی وآلبالو خانوم زرنگ وyYYyUمال این کاربره وچندتا کاربری دیگه که مطمئن نیستم اسم نمیارم میخواستم بهتون بگم دیدم تاپیکاتون قفله تگ هم نمیشدین برام واینکه مابراش تاپیک میزنیم چون چندتاکاربری داره درعرض یه دقیقه میترکه خوب شد خودتون ریپ زدین که تونستم بگم