2777
2789
خب ام آرای ونوار مغز دادی سالم بود؟

اره گفتن وقتی تومور یا مشکل دیگه ای نیست پس میگرنه البته یه دکتر گفت التهاب رگهای مغز یا همون میگرن نمی دونم چقدر درست گفت حالا کسی نیاد بهم ایراد بگیره من توی این ۲۰ سال بهترین دکتر های تهران رو رفتم 

اره گفتن وقتی تومور یا مشکل دیگه ای نیست پس میگرنه البته یه دکتر گفت التهاب رگهای مغز یا همون میگرن ...

عزیزم دقیقا منم ام آرای دادم گفتن برعکس تنگی رگ مادرزادی داشتم که گفتن همون میگرن میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس گزارش ام آرایت رو داری توروخدا؟

ندارم عزیزم آخرین بار پارسال انجام دادم اینقدر نگران نباش نگرانی خودش سم هست نگرانی بی خوابی استرس اضطراب گرسنگی آفتاب بو های تند اینا همه سردرد رو تشدید نی کنه کجا زندگی  می کنی؟تهران هستی؟

ندارم عزیزم آخرین بار پارسال انجام دادم اینقدر نگران نباش نگرانی خودش سم هست نگرانی بی خوابی استرس ا ...

خب پارسال تو گزارشش چی نوشته؟؟میگم من از این میترسم که گاهی تو خواب یهو انگاری سرم گیج میشه وزبونم انگاری جرقه ای می‌کنه از خواب میپرم

ندارم عزیزم آخرین بار پارسال انجام دادم اینقدر نگران نباش نگرانی خودش سم هست نگرانی بی خوابی استرس ا ...

من کرمانشاه هستم...دکترهام همشون گفتن مغزت مشکلی نداره همش سالمه فقط میگرن عصبی داری واضطراب

مگه دکترها بهت گفتن چندوقت یکبار باید انجام بدی ام‌ارای؟