هیچوقت فکر نکنم این عذاب ولم کنه الان دارم طلاق میگیرم یک سال و ۶ ماه تلاش کردم که فراموش کنم و به زندگی برگردم اما نشد خسته شدم دارم جدا میشم لحظه ای نبود که شوهرمو ببینمو یاد خیانتش نیوفتادم من بودم با یک دل پر که هیجوره خالی نمیشه هیچجوره به هر دری بگید زدم تراپی همچی رفتم برام فایده نداره میدونی سختیش برام کجا بود اونجایی که جوری باهام رفتار کرد شوهرم که من تموم کمبودهایی که از خانوادم و بابام داشتم جبران میکرد در حدی که من بهش میگفتم بابایی اونم میگفت دخترم میدونید چقدر ذوق داشتم که باهاش ازدواج کنم چقدر بخاطرش تو روی همه وایستادم چقدر همه فرصت های زندگیمو از دست دادم ولی فقط بعد ۶ ماه از عقد بهم خیانت کرد خیانت چت و تلفنی و بیرون رفتن درباره رابطه جنسی مطمعن نیستم به گفته خودش دست رو قران گذاشته که نبوده اما برام مهم نبود خیانت خیانته از همون روز من حمله پنیک بهم دست داد تو۱۹ سالگی پیر شدم دیگه آروم نیستم هیچی خوبم نمیکنه فقط بگید کسی دیگه هم هست که مثله منه یا باید برم بمیرم ؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خودش پشیمون یا نه؟ ببین همچنان همه چی دست خودته حال خودتو خوب کنی منطقی باش همه جوانب بسنج اگه میشه ...
اره خودش پشیمون بود دختره ۱۷ سالش بود من ۱۹ دختره طفلی با اینکه انقدر بهم بدی کرد نفرنیش نمکنم تو خانواده بدی بود شوهرم وضع مالیش خوب بود قیافه و تیپشم خوبه بهش گفته بود برام خونه بگیر منم باشم زنتم باشه در هفته یکی دوبار بیا پیشم که شوهرم اینجا با من اشتی کرده بود من هنو نمیدونستم بهش گفته بود من نمیخوام زنمو دوست دارم اشتباه کردم بعدش که من فهمیدم انقدر خودمو زدم دلم برای خودم میسوزه یادم میوفته میخواستم رگمو بزنم جلومو گرفت انقدر گریه کرد به پام اوفتاد گفت میخواستم توجه تو جلب کنم تو بهم بی محلی مکردی جوری رفتار کردی که منو هیچکی نمیخاد منم از خونمون بیرونش کردم شب خانوادش زنگ زدن که اوردیمش بیمارستان قرص خورده بود برای مظلوم نمایی خانوادم نزاشتن جدا بشم گفتن ابرومون میره انتخاب خودت بوده
ببین بهت گفتم بازم میگم تو یه زنی میتونی با سیاستت یه کاری کنی توفم تو صورت دخترای دیگه نندازه اگه پ ...
اره خودم قبول دارم بچگی کردم بخاطر خانوادم اونو اذیت کردم ۲۰ روز هرچی زنگ میزد جواب نمدادم در خونمون میومد نمیرفتم ببینمش کلا اهل دختر بازی نبود من برای این موندم تو شوکم هنوز بعد یکسال که چیشده چرا