2777
2789
عنوان

چرا من هنوز خیانتشو فراموش نکردم دارم گریه مکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 45 پست
اون اهل این چیزایی هوس و اینا نیست خیانتشم سر هوس نبوده سر حرص دادن من بود چون من بی توجه شده بودم ی ...

ببین بهت گفتم بازم میگم 

تو یه زنی میتونی با سیاستت یه کاری کنی توفم تو صورت دخترای دیگه نندازه 

اگه پسره خوبیه ببخشش اگه پشیمونه 

اون الان همسرته نباید به خاطر هیچکس بهش بی توجهی کنی اوکی عزیزم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله باید ازدواج قبلیشو بهم میگفت ولی بعد عقدم فهمیدممن که حتی دستم به دست هیچ پسری نخورده بود چرا با ...

فک کردم دوستی بوده وای ازدواجشو نگفت؟ این ربطی به خیانت نداره این پنهون کاری و دروغگوییشو نشون میده 

خودش پشیمون یا نه؟ ببین همچنان همه چی دست خودته حال خودتو خوب کنی منطقی باش همه جوانب بسنج اگه میشه ...

اره خودش پشیمون بود دختره ۱۷ سالش بود من ۱۹ دختره طفلی با اینکه انقدر بهم بدی کرد نفرنیش نمکنم تو خانواده بدی بود شوهرم وضع مالیش خوب بود قیافه و تیپشم خوبه بهش گفته بود برام خونه بگیر منم باشم زنتم باشه در هفته یکی دوبار بیا پیشم که شوهرم اینجا با من اشتی کرده بود من هنو نمیدونستم بهش گفته بود من نمیخوام زنمو دوست دارم اشتباه کردم بعدش که من فهمیدم انقدر خودمو زدم دلم برای خودم میسوزه یادم میوفته میخواستم رگمو بزنم جلومو گرفت انقدر گریه کرد به پام اوفتاد گفت میخواستم توجه تو جلب کنم تو بهم بی محلی مکردی جوری رفتار کردی که منو هیچکی نمیخاد منم از خونمون بیرونش کردم شب خانوادش زنگ زدن که اوردیمش بیمارستان قرص خورده بود برای مظلوم نمایی خانوادم نزاشتن جدا بشم گفتن ابرومون میره انتخاب خودت بوده 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
فک کردم دوستی بوده وای ازدواجشو نگفت؟ این ربطی به خیانت نداره این پنهون کاری و دروغگوییشو نشون میده

بله به گفته خودش دو ماه صیغه بودن و دختره خیانت کرده و جدا شدن

از ازدواجم خیلی هم پشیمون نیستم ولی در کل باید با چشم بازتری انتخاب میکردم نه اینکه ازدواج کنم و از اینور و اونور بشنوم

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
ببین بهت گفتم بازم میگم تو یه زنی میتونی با سیاستت یه کاری کنی توفم تو صورت دخترای دیگه نندازه اگه پ ...

اره خودم قبول دارم بچگی کردم بخاطر خانوادم اونو اذیت کردم ۲۰ روز هرچی زنگ میزد جواب نمدادم در خونمون میومد نمیرفتم ببینمش کلا اهل دختر بازی نبود من برای این موندم تو شوکم هنوز بعد یکسال که چیشده چرا 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اره خودش پشیمون بود دختره ۱۷ سالش بود من ۱۹ دختره طفلی با اینکه انقدر بهم بدی کرد نفرنیش نمکنم تو خا ...

اگه واقعا پشیمونه 

اگه مطمئنی فقط برا جلب توجه تو بوده 

اینکارو نکن 

تقصییر خودته 

قهرو بی توجهی پیش میاد اما نبد بزاری طولانی بشه 

این هنره تو عهه

اگه واقعا پشیمونه اگه مطمئنی فقط برا جلب توجه تو بوده اینکارو نکن تقصییر خودته قهرو بی توجهی پیش میا ...

حقیقتا نه خودمو میتونم ببخشم نه اونو ولی میدونم توجه نکردم و ولی حقم دیگه خیانت نبود راه های دیگه ام وجود داشت میدونست من میرم ولی بازم کرد 

نمیدونم الان تو مراحل طلاقم طلاق نمیده وضعیت روحیم افتضاحه 

حقیقتا نه خودمو میتونم ببخشم نه اونو ولی میدونم توجه نکردم و ولی حقم دیگه خیانت نبود راه های دیگه ام ...

عزیزهمن خیانت داریم تا خیانت من که چیزی نمیدونم ولی تا اونجایی که گفتی میشه گذشت 

مشورت کن 

هنوزم دیر نشده