2777
2789
عنوان

خدمات ضعیف اسنوا

43 بازدید | 5 پست

تاپیک های اسنوا چرا قفله!! نتوستم تجربه خریدمو بگم!!

دوستان تمام وعده وعیدهاشون دروغه، اینکه تحویل فوری!! جشنواره هدیه جاروبرقی !!! و پشتیبانی ورای تسور مصرف کننده!!!!!

واقعا چطوری میتونین بنویسن ارائه خدمات ورای تصور مصرف کننده!!!!! یا معنی ورا رو نمیدونن یا  چون بازار انحصاری دارن فرصت پیدا کردن هرطور دلشون خواست سرکار بذارن. یک ماه طول کشید محصولاتم برسه دستم اونم نه اون مدلی که انتخاب کرده بودم!!!!! کلی تبلیغ جشنواره کردن ولی وقتی پیگیری کردیم کی جارو برقی رو تحویل میدین تا 40 روز که کلا گفتین نمیدونیم!!!!! بعد 40 روز گفتن2 ماه بعد نصب تحویل میدیم؟؟؟؟؟  چرا میترسن و از همون اول زمانو به مشتری اعلام نمیکنن

یکم صداقت یکم وجدان کاری!!!!!!!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا 

منم سال ۹۰ لباسشویی خریدم 

سه روز بعد از نصب متوجه شدیم خراب هست 

انقدر زنگ و ...اصلا نیووومدن 

تا ۱۱ دقیقه میشوره 

بعد روی ۱۱ دقیقه یه ساعت میمونه 

بدون خشک کردن تمام 

خودشون میگفتن یه سری اون سال لباسشویی ها با بورد خراب اومده بازار 

نتونستن جمع کنن 

منم گفتم بهشون نتونستید یا نخواستید 

حتی ایمیل شکایت زدم کارخونه 

اصلا جواب ندادن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

منم لباسشویی خریدم قرار بود ۲۵ روزه تحویل بدن خداشاهده ۲ماه و نیم طول کشید همه خانواده شوهرم سرزنشم کردن ک پولتون رو خوردن چرا تحویل نمیدن پس.

بعد خرید ما قرار بود وارد جشنواره بشیم بهمون گفتن از تاریخ فلان تا فلان جشنواره هس خرید شماهم جز جشنواره شده بهتون جایزه هم وسایل برقی تعلق میگیره.منم اینقد پیگیری کردم گفتن امروز فردا آخرش هم گفتن نه خرید شما به جشنواره تعلق نگرفته شما جایزه ای نداری.

خب بیشهور خودت ک اول گفتی جایزه دارین بعد فهمید ک خریدمون قطعی شده زد زیرش

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

من دوسال پیش رفتم نمایندگی شهرمون .خیلی تعریف می کرد که رئیس اسنوا فلان حاجی هستش و اینقدر قدرقدرته که همون رفته پیش رهبر و نامه جمع کرده و الجی و سامسونگ وارد نشه و ما رفتیم محضرش و فلان و بهمان .چند وقت دیگه همه مجبور میشن مثل ماشین ثبت نام کنند دوماه بعد تحویل بگیرند و فلان....دیگه بعد این تعریف ها من رفتم پشت سرم رو هم نگاه نکردم .