دو ساله که با مامانم و داداشم که ۷ سالشه گوشی مشترک استفاده میکنم نمیدونم چجوری تا الان این وضع رو تحمل کردم هر روز جنگ و اعصاب خوردی داریم وقتی گوشی دستمه و دارم یه کاری میکنم داداشم میاد و میخواد گوشی رو ازم بگیره اگه بهش بگم فعلا کار دارم و چند دقیقه ی دیگه بهت میدم اصلا امون نمیده و شروع میکنه به مشت و لگد زدن من جوری که بعضی از جاهای بدنم کبود شده و کلی جیغ و داد میکشه اصلا منتظر نمیمونه بعدش مامانم میاد از دست من میگاپه و میگه دوتاتون گوه خوردین به هیچ کدومتون نمیدم و شروع میکنه به فحش دادن به ما دوتا یا کتکمون میزنه موضوع فقط این نیست من نمیتونم توی تلگرام یا اینستاگرام یا پیامک معمولی با کسی حرفی بزنم یا دردل کنم چون مامانم جلوتر از من همه پیاما رو میبینه و میخونه اگه حتی پیاما رو هم حذف کنم و طرف دیر جواب بده جواب اون طرف رو میبینه و میتونه حدس بزنه راجب چی داشتیم حرف میزدیم برنامه ها رو قفل هم میکنم فایده نداره چون داداشم برنامه ی قفل رو حذف میکنه و اونوقت بدون قفل وارد برنامه ها میشن حتی میترسم با پسری که قراره باهاش آشنا بشم تلفنی حرف بزنم چون مامانم همه ی حرفامون رو میبینه و این موضوع اصلا برای من خوشایند نیست و اینکه همیشه وقتی من برای سیمکارت خودم نت میخرم داداشم سریع میره سو استفاده میکنه و کلی بازی میریزه و یکسره کارتون و کیلیپ میزنه و میبینه مامانم که گاهی اوقات سریال یا فیلم سینمایی تماشا میکنه در حالی که من هیچکدوم از اینا رو نمیکنم و روزی ۵۰ تومن باید نت بخرم که پدرش رو در بیارن درسته پول نت از من نمیره ولی بیشتر مواقع شده که کارتا خالی باشه و نتونم بخرم و تا یه هفته لنگ نت بمونم وقتی سه نفر توی ۲۴ ساعت دارن با گوشی کار میکنن گوشی دیگه نمیتونه یه نفس راحت بکشه سر این مسائل هست که من دانشگاهم رو عقب انداختم کلا از همه جهت اعصابم خورده و پیش بقیه خجالت میکشم که گوشیم مشترکه هیچ شرایطیم ندارم که حداقل قسطی بخرم هیشکی وضع من رو نداره دیگه از زندگی خسته شدم هیچ امیدی ندارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم اوایل دانشگاه رفتن گوشی نداشتم و مثلا موقع دراومدن از دانشگاه با گوشی دوستام به خانوادم زنگ میزدم که بیان دنبالم 😑😑یاد خودم افتادم یه تبلت داشتیم با داداش کوچیکم شریک بودیم 😒