2777
2789

من خیلی داد و بیداد میکنم سرشون چون واقعا اذیتم میکنن اما تا به الان که یکیش۱۱سالشه یکی ۸سال هیچوقت دست روشون بلند نکردم..همسایه روبروییمون معلمه و اونم دوتا بچه داره تقریبا هم سن و سال بچهای من...خونشون همیشه آرومه هیچ صدایی نمیاد اصلا .من همیشه حسرت این آرامش و صبوری مادربچها رو می‌خوردم و خیلی رو خودم کار میکردم مثل اون باشم تا این که یه روز میخواستم برم بیرون متوجه شدم در واحد روبه رو باز شد منم منتظر شدم اول اونا برن بعد من .از چشمی در نگاه کردم ببینم رفتن یا نه دیدم خانمه یه جوری نیشگون میگیره و گلوی بچشو فشار میده یه لحظه شک شدم ..یعنی در سکوت کامل حتی بچه هم هیچ صدایی ازش نمیومد ..اصلا مغزم رد داد ..تازه به این جمله که هیچوقت ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید رو رسیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم

به اون خانم کاری ندارم

ولی شما وویسها و‌کلیپهای دکتر سعید عزیزی رو ببین

تا هم خودت اروم باشی هم دوتا گل زندگیت🌸🌸🌸

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️