2777
2789
عنوان

ی چیزی از عمم بگم هرچند درست نیست ولی میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 80 پست
واقعا از همینه؟

اره بانو اگه فکر میکنی سرد شده گرمی جات بهش بده ادویه ها توی غذا بیشتر کن گوشت کمتر لبنیات کمتر خودت سرچ کن گوگل انجام بده ولی بیشتر به خاطر اقتصادی هست 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بانو اگه فکر میکنی سرد شده گرمی جات بهش بده ادویه ها توی غذا بیشتر کن گوشت کمتر لبنیات کمتر خودت ...

بنظرت خوب میشه باز ؟ یعنی ببخشید این سوال میپرسم واقعا ببخشید اگه همچین مشکلی باشه مثلا مرد تا دو هفته رابطه نداشته باشه بعد که داشته باشه زود ارضاع میشه ؟چون تو دو هفته همه جم میشن و ب احتمال زیاد تو 5قیقه ارضاع میشه ولی شوهر من 10یا15قیقه بعد میشه با اینکه دیر ب دیر رابطع داریم🥺💔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
بنظرت خوب میشه باز ؟ یعنی ببخشید این سوال میپرسم واقعا ببخشید اگه همچین مشکلی باشه مثلا مرد تا دو هف ...

لطف میکنی اینجا نمیشه 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔