2777
2789
بیمارستان زنان رفتم فوق تخصص اما خب دولتی بوداصرار داشتن آی وی اف کنم .شاید بخاطر همین دارو نداد

فیبروم کوچیک برای بارداری زیاد اذیت نمیکنه ولی مال من بزرگ تاثیر داره

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخش عزیزم زیاد اذیتت کردمسیاهدانه ضرر داره ؟

ن اتفاقا من روغنش رو یک هفته قبل پریود میریزم تو نافم و اروم شکمم رو‌ ماساژ میدم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خوردنش چی مثل دوسین

راستش من طرفدار خوردن داروهای گیاهی نیستم چون ب نظرم ب شدت بدن رو بهم میریزه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خوردنش چی مثل دوسین

و اینک این دوسین ک میگی ترکیب عسل و سیاه دونه چنان بدن من و گوارشم رو بهم زد ک دا مدت ها درگیر معده و متخصص گوارش بودم الانم معدم مثل قبل نیس همش میگم ای کاش نمیخوردم

و اینک این دوسین ک میگی ترکیب عسل و سیاه دونه چنان بدن من و گوارشم رو بهم زد ک دا مدت ها درگیر معده ...

من چندبار خوردم خونریزیم جوری شد که روزا پد زایمان میذاشتم 

عزیزی عزیزم ، ممنون که راهنماییم کردی🌺

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
فیبروم داری یا آندومتریوز؟

فیبروم و آندومتریوز یکین فکر کنم چون تو سونوگرافی زده آندومتریوز ولی دکترامیگن فیبروم

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
من چندبار خوردم خونریزیم جوری شد که روزا پد زایمان میذاشتم عزیزی عزیزم ، ممنون که راهنماییم کردی🌺

ن نخور اصلا.قربونت شبت بخیر♥️♥️

من چندبار خوردم خونریزیم جوری شد که روزا پد زایمان میذاشتم عزیزی عزیزم ، ممنون که راهنماییم کردی🌺

ن نخور اصلا.قربونت شبت بخیر♥️♥️