2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 122 پست
من دیروز فهمیدم بهش هیچی نگفتم ولی مدام گوشیش رو با تعجب نگاه می‌کرد نمیدونم اون هرزه بهش گفته یا نه ...

خیلی سخته عزیزم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروز هم حتی زنگ زد ولی من جواب ندادم. انگار دوست پسر یا همکارش هست

اگ بازم مشاوره خاستی تو این زمینه ب ۱۴۸۰ بزنگ اونا هم راهنمایت می‌کنند چیکار کنی قشنگم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

۲۰تا پرس غذا سفارش بده به ادرس خونشون🤣😂هرشب از یه رستوران 🤣

😂😂😂😂😂جلب😂😂😂ولی از شوهراین نگیره بده اونا

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اولین بار تا پای مرگ رفتم ولی این چندمین بارش هست. همه جور بلا و مصیبت رو تحمل کردم. شوهرم آخرین بار ...

بنظرم تایم بیرون رفتن از خونش رو داشته باش برو خونه مادر دختره چتا و عکسا رو باز کن وبگو من که این مرد رو نمیخوام و به اجبار کنارشم چون کسی رو ندارم ولی دست شمام با این تربیتتون درد نکنه که این خونه خراب کن رو تربیت کردین همین 

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
اولین بار تا پای مرگ رفتم ولی این چندمین بارش هست. همه جور بلا و مصیبت رو تحمل کردم. شوهرم آخرین بار ...

علف به دهن بز مزه داده...هر کاری بکنه مشکل از طرف اقا هست...یا زیاد هات هست ویا شما سردی که امپرش داغ کرده ...نود درصد مشکلات خیانت مربوط به مسایل جنسی هست ....حالا اونهم مزه های مختلف چشیده کارت سخت شده

کل. چتا و عکسای دختره هم چاپ کن رو برگه آچار خونه روز باهاش تزیین کن از در ورودی تا تو حال 

امشب شوهرت که اومد خونه بشین رو مبل ریلکس و هرچیم گفت توضیح میدم کتک زد یا هرچی به رو خودت نیار

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

دقیقا مورد مشابهشو منم تجربه کردم من ده سال سایه این کثافت تو زندگیم بود مجردبود وبعدازدواج وبچه دارشدنش هم ول نکرد اخرین بار چنان ترسوندمش که دیگه ماستشو کیسه کرد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

خودم تصمیمم این هست که برم به مادر پدرش یا همسایه هاش بگم و چت هاش رو نشون بدم

اینجور آدما بزرگتر ندارن 

بنظرم کاری نکن 

برای خودمم پیش اومده 

حتی دختره بهم گفت پاتو از زندگی ما بکش بیرون ما همو می‌خوایم

یه جوری گفت انگاری من این وسط اضافه م

البته انقد پرو بود همسرمو تهدید می‌کرد تماس هاشونو پخش میکنه 

که من خودم از اول تو جریان همه چیز بودم 

هر چی بوده از جانب اون بوده

انقد پررو هستن 

که این به من گفت:خاک تو سرت ،خیر سرت براش دو تا پسر آوردی زبون داری😐

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

وای خدای من مردا چقدر ... شوهر سابق من هم بهم خیانت کرده می‌دونم چقدر سخته 

من جلو جمع آبروی شوهرمو بردم به طوری که خواهر شوهر سابقم الان باهام دوسته با شوهر سابقم قطع رابطه کرده میگه چشم دیدن تو ندارم 

تو هم برو به تمام درو همسایه های دختره بگو چقدر بی آبرو هست و همینطور به خانواده شوهرت