2777
2789
عنوان

دخترم عینکی شد.دارم دق میکنم بیاین دلداریم بدید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 48 پست
بدتر نمیشه اصلا ولی خب خوبم نمیشه تنبلی داشته باشه خوب میشه ولی ضعیفی نه. اب هویج و این‌روغن و اون ...

دختر شما مشکلش چیه عزیزم؟

از اول درجه چشمش تغییری داشته یانه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا ۲۵ سالگی میگن عمل نمیکنن من ۶ بهمن ۲۵ رو تموم میکنم برنامه داشتم عمل کنم که نمیدونم تو بارداری ا ...

بلاخره اشعه لازمه .از چتدتا دکتر بپرس به هرحال استرسی هم ک قبل عمل میگبری برا بچه خوب نیست

هرچی ام بگی نمیترسم بازم‌ادم ی حس استرسی داره

ولی خب ایرادی نداشته باشه الان بهتره. چون حدود یه هفته باید استراحت کنی با بجه یکم سخته

بلاخره اشعه لازمه .از چتدتا دکتر بپرس به هرحال استرسی هم ک قبل عمل میگبری برا بچه خوب نیست هرچی ام ...

اره مخصوصا که دوتا میشن و اذیتاشون بیشتر میشه

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
بیخیال اسی منم چهارم دبستان بودم عینکی شدم الان ۲۳ سالمه بعد عید میرم عمل میکنم راحت میشم خیلی ها از ...

الان شمارش چنده عزیزم؟ کلاس چهارم بودی چند بود؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

وااا یجوری گفتی گفتم الان شماره ش ۸ عه ، نیم و ۷۵ ک چیزی نیست اما باید مرتب عینکشو بزنه که بیشتر نشه ، بعدا میتونه عمل کنه راحت ، منم چشمام ضعیفه شمارشم خیلی بالاتر از این شماره هاست ، لنز میذارم یا عینک ، چیزی نیست ک

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

عزیزم🥹

الان خوشگلتر ازقبلش شده❤️

اسی حق داری الان خیلی کوچولو و‌زود برای عینکی شدن

اماجلوی خودش بروز نده که ناراحتی اعتماد به نفسش کم میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

نگران نباش راه درمان داره . ۲۳ـ۲۴ سالگی میره عمل میکنه. خداروشکر شماره چشماش ریاد نیست بگو فقط برا تخته بزنه دائم نزنه ک عادت میکنه. من چشمام ۲ عه فقط برا سرکلاس دانشگاه و موقع رانندگی و شبا. میزنم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

این روزا عینک غصه نداره. خانم می شه می ره برا رفع عیب اقدام می کنه. دیگه این چیزا حل شده. من 25 ساله عینک می زنم و قوز قرنیه دارم و نتونستم لیزیک کنم. این بده. بهت حق می دم ناراحت باشی. 

اگه ارثیه که خوب نمی شه ولی اگه تنبلی داره مدام عینک بزنه و تقویت کن رفع می شه