سلام من رشتم تجربیه اولین ساله که پشت کنکورم تا دی ماه برای کنکور خیلی نخونده بودم واسه همین تصمیم گرفتم از اول دی ماه تا خرداد فقط واسه امتحانای نهایی بخونم و یازدهم و دوازدهم رو امسال ترمیم کنم و همه درسهارو نمرهی بالا بگیرم بعدش بشینم واسه کنکور ۱۴۰۵ خوب بخونم شما نظرتون چیه؟ کار درستی دارم میکنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون تراز هر سال با سال قبل زمین تا آسمون تفاوت داره توکه داری وقت میزاری برای نهایی ها ۶۰درصد از روزت رو بزار برای نهایی ۴۰ درصد هم با کمپ ۴۴ ماز پیش بیا تموم میکنی همین امسال
اونطوری نتیجش میشه یه سال زجر بیشتر ترمیم دوباره همه درس های ۳ سال دهم و یازدهم و دوازدهم
اشتباهه این کارو نکن اول اینکه بخون دیر نیست دوم اینکه تزار های نهایی هر سال فرق میکنه این نیست تراز امسال نهایی با سال دیگ برابری کنه!و قطعا بعد ها رقباهای جدید و سرسخت تر میان همین امسال بخون برو!