2777
2789
گفت یکی دوسانتدارو هم نداد گفت کوچیکه نیاز نیست ، یه بچه دارمخیلی اذیتم از درداش

خب خدارو شکر کوچیکه بچه هم داری مال من ۹ونیم سانت بچه هم ندارم طب سنتی هم رفتم ولی برطرف نشد 

اگه تونستی پودر مازو و پودر پوست انار بخر بجوشون بعد بریز تو لگن ولرم که شد نیم ساعت بشین توش هر چند روز یه بار انجام بدی خوبه

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم همیشه سلامت باشی

فدات همچنین.

ولی خب ببین من با اینک کیستم از بین رف همچنان درد پریودم زیاده و باید حتما شیاف بزارم اما وقتایی ک پرهیز غذایی دارم و غذای سرد و ترشی نمیخورم دردام خیلی کمتره.

رحمت رو گرم نگه دار 

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

فدات همچنین.ولی خب ببین من با اینک کیستم از بین رف همچنان درد پریودم زیاده و باید حتما شیاف بزارم ام ...

من گرم نگه میدارم خونریزیم بیشتر میشه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
دکتر خوب پیدا نمیکنم اما چشم

مارولین قرص جلوگیریه یک ورق بخر از روز پنجم پریود بخور هر شب یک دونه فراموش نکنی چون اگ فراموش کنی روند درمان از بین میره.بعد ک قرص تموم شد برو سونو

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خب خدارو شکر کوچیکه بچه هم داری مال من ۹ونیم سانت بچه هم ندارم طب سنتی هم رفتم ولی برطرف نشد اگه تون ...

کوچیک بود 

اما حس میکنم داره بزرگ میشه ، درداش زیادشده

چرا بمن دارو نداد

خب خدارو شکر کوچیکه بچه هم داری مال من ۹ونیم سانت بچه هم ندارم طب سنتی هم رفتم ولی برطرف نشد اگه تون ...

اینا ک میگی برا تنگی واژنه مگ برا کیست تاثیر داره؟

دکتر مامائی نرو برو دکتر فوق تخصص و جراحی زنان اینا بهتر درمان میکنن

بیمارستان زنان رفتم 

فوق تخصص اما خب دولتی بود

اصرار داشتن آی وی اف کنم .شاید بخاطر همین دارو نداد

دارو ندادن بهت ؟

من اونموقع که کوچیک بود مجرد بودم رفتم ماما گفت کوچیکه مهم نیست دارو هم نداد ولی بعد ازدواج ۱۲ کیلو اضافه وزن آوردم فیبرومم هم بزرگ شد به خاطر اضافه وزنم دارو تاثیر نداره باید برم عمل

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
من اونموقع که کوچیک بود مجرد بودم رفتم ماما گفت کوچیکه مهم نیست دارو هم نداد ولی بعد ازدواج ۱۲ کیلو ...

نمیخوای عمل کنی ؟