2777
2789
عنوان

خیانت همسر

2347 بازدید | 122 پست

سلام بعد از سه سال که فکر میکردم رابطه شون تموم شده بازم چت هاشون رو دیدم. اسم و آدرس دختره رو دارم. نمیدونم چطور تنبیه اش کنم چون برام نقش بازی کرد و گفته بود ازدواج کرده حتی مثلا شوهرش باهام حرف زد تلفنی حالا فهمیدم هنوز مجرده و کلی عکس و چت ازش توی گوشی شوهرم دیدم. تو رو خدا بگید چطور حالشو بگیرم ؟ خیلی دختر دروغگویی هست. حال شوهرم رو هم میخوام اساسی بگیرم ولی به کمک شما نیاز دارم‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه صبری داری من اصلا قوی نبودم و نیستم قبل حال گیری خودم سکته میکنم

اولین بار تا پای مرگ رفتم ولی این چندمین بارش هست. همه جور بلا و مصیبت رو تحمل کردم. شوهرم آخرین بار قول داده بود دیگه خیانت نکنه ولی نمیدونم چرا این دختره ی بی حیا رو ول نمیکنه 

اولین بار تا پای مرگ رفتم ولی این چندمین بارش هست. همه جور بلا و مصیبت رو تحمل کردم. شوهرم آخرین بار ...

چه تحملی داری دختررررر بکن این دندون لقوووووو اگه بچه نداری

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 

عکساش رو با ی خط دیگ براش بفرست خودتو پسر معرفی کن بگو همه رو تو اینستا پخش میکنم ک یاد بگیری با زندگیه مردم بازی نکنی یا همه رو بده پلیس فتا حالش جا بیاد

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

به صورت نمایشی توام برو با یکی دوست بشو و یا کارایی بکن که شک کنه بهت که با کسی هستی

این کار رو هم کردم قبلا ولی خیلی بلا سرم آورد. گوشی منو گرفت و کتکم میزد و اعتراف می‌گرفت و صدامو ضبط میگرد که بخواد آبرومو ببره. بعد از همه ی اینا که دید کسی به گوشی من پیام نمیده و زنگ نمیزنه و یه ارتباط بیخودی بوده به هم قول دادیم همو ببخشیم. ولی همچنان زیرآبی میره. به خدا خسته ام 

عکساش رو با ی خط دیگ براش بفرست خودتو پسر معرفی کن بگو همه رو تو اینستا پخش میکنم ک یاد بگیری با زند ...

یعنی به پلیس فتا بدم پیگیری میکنن؟ راه حلت به نظرم خوبه. مرسی واقعا