2777
2789
بله دقیقا بیمار باید درمان شهولی ایا همیشه یه بیمار به خودی خود متوجه میشه که باید درمان شه؟ خیر.اطر ...

ما مسئول بیماری دیگران نیستیم 

چون گفتی بی تی اس با اینکه آرمی نیستم باید یه چیزی بگم 

ته ایل یه خواننده کره ای بود متهم به تجاوز شد 

از طرف همه حتی فن هاش طرد شد حقیقت اینه اونا یه اشتباه بکنن توسط کل دنیا و جامعه طرد میشن 

بر عکس تو ایران قدیس سازی میشه 

اون ۴ تا اشتباهی که میگی از سر جوونی‌ کرده اگه خودت یکی از قربانی هاش بودی بازم همینو میگفتی ؟

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

من چرا یخ‌کردم از تو از بیرون گرممه چرا هی درد میاد رو دردم هی

من چقد اشک پشته بغضمه چقدر غم زیر فیس تخسمه

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بد حرف میزنه توهین میکنه از اداهاش بدم میاد به طرفداراش فحش میده دیوونست تکلیفش با خودش معلوم نیست اصلا نمیفهمه چی میگه بعضی وقتا مواد مصرف میکنه دختر بازی میکنه به مردم و مقدساتشون توهین میکنه اخرشم پول کشید بالا توی زندان هم چرت زیاد میگه

بعد اینم بگم آهنگاشو گوش نکن شاید مغزت گنجایش نداشته باشهاذیت نشی روحیه لطیفت آسیب نبینه گلم

نگران نباش مغز من گنجایش نداشت تا الان هزار بار مث خودت با توهین جوابتو میدادم

و در اخر اختیار گوشای من دست خودمه خودم تصمیم میگیرم چیو گوش بدم چیو گوش ندم

روحیه ی لطیف هم که تعریف بود مرسی گلم

تو اقیانوسی که بابک زنجانی و امثال اون و بعضی از آقا زاده ها ومسئولینی که با اختلاس و دزدی سر مردم ...

آییییی قربون دهنت

منتها اینا فقط دوست دارن بی گناهارو ببینن

نه اونایی که خودشون از قصد خاریدن.

تتلو خراب کرد خودش روهرچیزی افراطیش خوب نیستچ تتو زدنچه بدوبیراه گفتنتتلو هم صداش هم فیسش خوووووب بو ...

تقصیر خودش نبود هیچی.... 

میگه ک.. چهل بار زده رگشو امیر..(:

بعد اینم بگم آهنگاشو گوش نکن شاید مغزت گنجایش نداشته باشهاذیت نشی روحیه لطیفت آسیب نبینه گلم

نگران نباش مغز من گنجایش نداشت تا الان هزار بار مث خودت با توهین جوابتو میدادم

و در اخر اختیار گوشای من دست خودمه خودم تصمیم میگیرم چیو گوش بدم چیو گوش ندم

روحیه ی لطیف هم که تعریف بود مرسی

این حرفش اشتباهه؟

جوون با پیر زن دختر با پیر مرد 

حق نیست

حقیقت نیست؟

پس چیه؟

حق نمیگفت؟

زومتون ب فحشاشه؟

ما مسئول بیماری دیگران نیستیم چون گفتی بی تی اس با اینکه آرمی نیستم باید یه چیزی بگم ته ایل یه خوانن ...

ببین این واقعیتو باید بدونی که تتلو هیچ دختری رو به زور نبرده خونش

و هرکی رفته با پای خودش رفته

اگر لایو همون دخترا یا متن شکایتشونم بری سرچ ریز کنی ببینی میبینی هیچکس ذکر نکررده که من دزدیده شدم و رفتم خونش

همه اول با میل خودشون رفتن

و قطعا من هرچقدرم فلانیو دوست داشته باشم اگر بدونم روانیه ( همه میدونن تتلو نرمال نیست و نمیتونه خودشو نگه داره ) نمیرم خونش ، نمیرم پیشش .

اونی که رفته بدون خودش به تمام این مسائل اگاه بوده 

الان توی ۱۴۰۳ هستیم نه دهه ۵۰ و ۶۰ که بگیم دخترا چشم و گوش بسته ان !

هرکی رفته خودش تنش میخاریده و میخواسته و بعدم دیده همچی باب دلش نبوده و رفته شکایت کرده

شما بازم میگی اون دخترا بی گناهن؟

نگران نباش مغز من گنجایش نداشت تا الان هزار بار مث خودت با توهین جوابتو میدادمو در اخر اختیار گوشای ...

پس اختیار اونم دست خودش بوده و دلش میخاست ک هرچی دوسداشت آلبوم کنه و انتقاد پذیر بوده 

من با هرکسی در حد خودش رفتار میکنم

من ادمارو از چند فرسخی حس میکنم

رو ذاتت کار کن

کلی میگم 

خیلی بد حرف میزنه توهین میکنه از اداهاش بدم میاد به طرفداراش فحش میده دیوونست تکلیفش با خودش معلوم ن ...

کدوم پول ؟

همه ی این خواننده های اونور ابی که دستگیر شدن با پول رسما خریدن زندانو و توی سوییتای خیلی شیک زندانی شدن

اونوقت تتلو چی ؟

حتی بهش اجازه ی استفاده از باشگاه ام ندادن

همه ی اینام بخاطر بی پولی

چون کنسرتی برگزار نمیکرد به اون صورت نسبت به بقیه ی خواننده های که زرت و زرت کنسرت گذاشتن

منبع درامد دیگه ای ام نداشت

پس ؟