2777
2789

بدترین کاتم بهم خوردن نامزدی رسمیم با عشقم بود ک بعد چخارماه هنوز حالم خوب نشده 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز خوب نشده ده ماه گذشته

بنظرم هیچوقتم خوب نمیشه

زخمی بعضی نشدنا و نامردیا زیر قول زدنا تا ابد باهامونه فقط عادت می‌کنیم بهش که به رو خودمون نیاریم

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

رل اولم کلاس هشتم بود پسر عمه رفیقم بود که رفیقم معرفی کرد و بعدش فهمیدم پسر عمش هشت ساله نامزد داره که خلاصه نامزدش فهمید به من پیام داد بعدش فهمیدم پسره و رفیقم بازیم دادن و دیگه با رفیقم تا ۵ سال حرف نزدم با اینکه تو یک کلاس بودیم تو این ۵ سال و هم رشته بودیم 

کات بعدیم هم که با ی پسر اشنا شدم هم سن بودیم خلاصه پسره تهدید میکرد باید بیای سر قرار وگرنه عکستو پخش میکنم من نرفتم و بلاکش کردم و پسره واسم دعا زد برگشتم سمتش التماسش میکردم تا ۳ سال دنبالش بودم کارم شده بود گریه هر روز که فقط برگرده اما اخرش بهم گفت دعا زدم برات ببخشید بعدا خوب میشی فقط نباید جلو چشمت باشم منم بلاکش کردم و سعی کردم از ذهنم خارجش کنم بماند که سر این قضیه ابروم تو فامیل رفت پسر عموم فهمید ابرومو برد رفیقا پسره خاستن بهم تجاوز کنن و نشد خدا نجاتم داد

کات بعدیم هم ی نفرو از ته دلم میخاستم که با دختر داییش بهم خیانت کرد و قسم خورده بود و اون قسم هاشو شکست رفت  خودشم رفت منم دیگه با رفتنش کنار اومدم و پذیرفتم منو دوست نداره.

😶عججججب🤑

چه قولی داده بودالبته اگه ناراحت نمیشی بگی🚶🏼‍♀️من خیلی رو قولا حساب باز میکنم

خانواده ها در جریان بودن قرار بود یک ماه بعد اینکه کات کردیم تاریخ عقدمون بود ولی خب نشددد

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈