2777
2789
عنوان

استراحت مطلق چجوری تو بارداری

109 بازدید | 12 پست

من کلا مرخصی گرفتم ،مدرسه نمیرم تو خونم اکثر دراز کشم،ولی باز یکم درد دارم،توالت فرنگی هم ندارین از این سیارا آورده شوهرم با اونم کلا مشکل دارم،اصلا موندم ۶ ماه چجور بخوابم خیلی میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم استراحت مطلق بودم 

به هیچ وجه تا حد امکان پله بالا و پایین نکن و اگر مجبور شدی خیلی آروم برو ، توالت حتما فرنگی ، کار خونه و آشپزی کاملا ممنوعه فقط باید دراز بکشی ، نشستن روی زمین و بلند شدن هم خوب نیست و باید از تخت و مبل کلا استفاده کنی

من خودم رو با فیلم دیدن و خواندن کتاب سرگرم میکردم 

برای من حتی رابطه هم ممنوع بود

حتما حتما حتما از دسشویی فرنگی استفاده کن خطرناکه اون معمولیا، یا ازون دسشویی سیار ها استفاده کن،

نمیدونی چقد فشارمیاد رو رحم؟؟خودش باعث لک بینی و کنده شدن بچه میشه،من خودم استراحت مطلق بودم ماهای آخر بارداریم

نکن کاری ک بعدش پشیمون شی،منم دلم نمی‌کشید توالت فرنگی رو ولی مجبورا میرفتم بخاطر بچه آدم قبول میکنه.الان برام معمولی شده استفاده از توالت فرنگی

خانما شمام زمان بارداری بارداریتون حساس می‌شدید و از خانوادتون توقع داشتین؟

من قبلا اینجوری نبودم اصلا، الان ک حامله شدم همش خودم رو با زمان بارداری آبجیم مقایسه میکنم و عذاب میکشم 😔

وقتی آبجیم باردار بود مامانم خیلی هواشو داشت هر وقت میرفتیم خونشون میرفت بیرون واسه آبجیم آجیل و خوراکی های مقوی میخرید یا براش گوشت گوسفند درست میکرد، در صورتی ک برای من اصلا این کارا رو نمیکنه ک هیچ،یبار ازم نپرسید چند وقتته، حالت چطوره، چیزی نمیخای😔

هرچی میخام بهش فکر نکنم نمیشه تا یادم میاد اشکم سرازیر میشه