2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 122 پست
باشه پس همین کار رو میکنم‌

من خودم دوست دختر سابق شوهرم هی ب گوشیش پیام میداد منم زنگ زدم تا اونجایی ک جون داشتم فش هرزه بارش کردم بعدم بهش تذکر دادم گفتم اگ زندگیم نری شمارع ویسات رو همه رو میدم پلیس فتا اینو ک گفتم خودش شوهرمو بلاک کرد تو هم اول بهش تذکر بده اگ دیدی ادامه داد اون موقع برو پیش پلیس پای شوهرت هم گیره

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کار رو هم کردم قبلا ولی خیلی بلا سرم آورد. گوشی منو گرفت و کتکم میزد و اعتراف می‌گرفت و صدامو ضب ...

عکسا رو بده به یکی هر روز تهدیدش کنهدبا عکسا که به زنت نشون میدم و اینجور حرفا

من خودم دوست دختر سابق شوهرم هی ب گوشیش پیام میداد منم زنگ زدم تا اونجایی ک جون داشتم فش هرزه بارش ک ...

قبلا تذکر دادم قربونت برم. بلاک کرد شوهرمو دیروز یهو پیامش رو توی تلگرام شوهرم دیدم و تماس های تلفنی 

نمیدونستم که این کارو میشه کرد. شماره و آدرس خونه و آدرس محل کارش رو دارم

خب چه بهتره خیلی گوه خورده وارد زندگیه مرد متاهل شده با این جور آدما باید مثل خودشون خیلی ببخشید سلیطه بشی ک بفهمند  دنیا دسته اونا نیست 

قبلا تذکر دادم قربونت برم. بلاک کرد شوهرمو دیروز یهو پیامش رو توی تلگرام شوهرم دیدم و تماس های تلفنی

خب دیگ این خیلی رو داره

دو جا کار می‌کرد حتی یه جا یه موسسه ی نیکوکاری هست. اون یکی دفتر فنی بود انگار باید برم آدرسش رو از ...

شوهرت هم میدونه خبر داری

من که فکر نمیکنم پلیس فتا انقد بیکار باشه خانمه اشنامون  فیلم دوربین مدار بسته از شوهرش و یه خانم برده تو خونه خودش بودن گفتن دلیل محکمی نیست شاید اون خانم اون لحظه محرم و صیغه ی همسرتون بوده کاری نمیشه کرد 

ب شوهرت هم بگو ک اگ ولش نکنی میخام برم پیش پلیس فتا بگو اگ برم واسه خودتت هم بعد میشه تازه من شنیدم زندانی هم داره هم مرد باید بره زندان هم اون زن سابقه میشه براش عشقم قبلش اینا رو ب شوهرت بگو ک پس فردا زبونش س متر نشه بگ تو فلان کردی

دو جا کار می‌کرد حتی یه جا یه موسسه ی نیکوکاری هست. اون یکی دفتر فنی بود انگار باید برم آدرسش رو از ...

ببین برو محل کارش ابروشو ببر یکاری کن اخراجش کنن تا حالش جا بیاد دختره هرزه 

شوهرت هم میدونه خبر داری

من دیروز فهمیدم بهش هیچی نگفتم ولی مدام گوشیش رو با تعجب نگاه می‌کرد نمیدونم اون هرزه بهش گفته یا نه. من اینبار میخوام تحملم رو بیشتر کنم و یه درس حسابی بهشون بدم 

حتی گوشی رو داد یه آقایی باهام حرف زد که مثلا شوهرش هست ولی همه دروغ بود

چه پرو اون آقا اون یکی بغل خابش بوده