2777
2789
ببین این واقعیتو باید بدونی که تتلو هیچ دختری رو به زور نبرده خونشو هرکی رفته با پای خودش رفتهاگر لا ...

من نمیگم اون دخترا بی گناهن اما تتلو هم کم گناهکار نیست 

مگه اون دخترا دست و پای تتلو رو بستن به زور عفتشو‌ لکه‌ دار کردن که اونو مظلوم جلوه بدین 😂 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عیسی ب دین خود موسی ب دین خود 

تقاص کارای بدشو پس میده 

جواب کارای خوبشم میگیره

دیگ نبینم کسی بدشو بگع

بیچاره زندانه ولکنش نیستید

آدمع انسانه

ول کنید توروخدا

انقدر راجبش بد نگید 

اونم دل داره

آزادیش انشالله

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

اون اهل فحش و کثافت بازیه بقیه مقصرن؟؟

بله دقیقا مقصرش بقیه ان

اون زمان که ایران بود چه بلایی سرش اوردن چجوری مسخرش کردن چجوری دستش انداختن

درحالی که هرچی از دستش برومد کرد برا کشورش

پس اختیار اونم دست خودش بوده و دلش میخاست ک هرچی دوسداشت آلبوم کنه و انتقاد پذیر بوده من با هرکسی در ...

ببین بازم داری بی ربط جواب میدی من از البوماش و اهنگاش حرف زدم؟ من گفتم صداش بده؟ من گفتم اهنگاش بدرد نمیخوره؟

مشکل ذات من نیست مشکل خودبزرگ بینی شماس که تحمل یذره انتقاد به خواننده ی مورد علاقتو نداری و کوچکترین حرفی رو توهین در نظر میگیری

چرا دیگه خودش بار ها گفته عشق تتوعه گند زود ب خودش وگرنه فیسش خیلی جذاب بود لعنتی

دیگ سلیقش بوده

مردونگیشو فراموش نکرد هیچوقت

آیسان اسلامی کلی راجبش حرفای خوب خوب زده

همونم نه زیاد

تقریبا هیچ صدایی بهتر از اون نشنیدم

خیلیای دیگم همینن حتی کسایی که ازش متنفرن

چون این یه چیز کاملا غیرقابل انکاره که صداش بی نهایت پخته و بی نظیره.

نکنه شما از ماکان بند و محسن ابراهیم زاده و ... خوشت میاد که با صداهای کاملا عادی و معمولی فقط شعر بی معنی ردیف میکنن و میدن بیرون؟

ببین بازم داری بی ربط جواب میدی من از البوماش و اهنگاش حرف زدم؟ من گفتم صداش بده؟ من گفتم اهنگاش بدر ...

من جنبشو ندارم دست خودم نی

اصلا از شخصیت اصلیم درومدم انگار

از کوره در میرم

چونکه ی آشغال متجاوز هست.کم توهین کرد باز طرفداری میکنین‌؟چتونع

طرفدار که نیستم

ولی طبق چیزایی که دیدم توهینی ام نکرده به طرفداراش حداقل :/

اگرم منظورت پستای تلگرامشه که باید بگم روی صحبتش اشخاص مشخصی بودن نه همه ی طرفداراش

برام جالبه میگی طرفدارش نیستم اونوقت از اول تاپیک هرچی داریم منطقی دلایلمونو میگیم همرو رد میکنی

این دیگه منطق نیست

بعد هم به قضیه بُعد احساسی میدی.... اذیتش کردن... مادرش بد بوده .... فلان بوده ....

خیلی از ادما هستن شرایط زندگیشون خیلیییی سخته جوری که فکرشو نمیتونی بکنی ولی هیچوقت این همه بی ادبی و بد دهنی نکردن

چه بسا بچه هایی که این اهنگارو میشنون و به راه کج میرن

بی ادبی هیچ توجیحی نداره اونم تا این حد ، اونم به طور کاملا عمومی و توی اهنگا که دیگه هیچی

قطعا نمیشه با چهار تا دلیل ابکی همه ی کار های اشتباه رو تطهیر کرد

ولی با این وجود من امیدوارم هدایت شه و یاد بگیره مودب باشه و بابت کارهاش پشیمون شه و توبه کنه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️