2777
2789
دقیقا خیلیا با وجود بیماری دنبال درمانن و به بقیه اسیب نمی‌زنن نمیدونم این حجم از تعصب از کجا میاد

حرف یه آدم با مشکل روانی هیچ کجا اعتبار نداره

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تتلو خواننده خیلی خوبیه.همین

راضی به اعدامشم نیستم و واقعا تا روزها غصه خواهم خورد.(تو بعضی پیجا میگن حکم اعدام بریدن براش نمیدونم)راضی نیستم خلاصهههه

ولی شخصیتش و کاراش از نظر من جای دفاع نداره

دوستان عزیزم شبتون بخیر

چون نمیخوای ببینی شب خوش🙋‍♀️

:) باز خوبه حداقل من این بخش منفیو نمیبینم

شما که کلا همه چیزای مثبتشو طی ده ها سال گذاشتی کنار چسبیدی به فحاشیِ سه چهار سالش چی؟

شب خوش.

تتلو بد نبود هیچوقتآزارش دادن اذیتش کردنبازم خیلی جلوی خودش رو گرفتاگه بد بود مردم رو ب ورزش تشویق ن ...

👌ازارش دادن

هنوزم میدن

مطمئنم با ایران موندنش همچی بدتر میشه 

روانی ترش میکنن

ولی چاره چیه؟

کاش نره :) هیچوقت.

حسرت یه کنسرتشم موند به دلمون والا

چه ربطی به تتو داره؟تتو یه مسئله ی کاملا شخصیهمن راجبه تتوش و ظاهرش هیچ نظری ندارم به من ربطی ندارهع ...

خودت میگی ربطی نداره بهت دیگ پس راجب چیزای دیگشم‌نظر نده بدت میاد؟گوش نده ب آهنگاش ک نشنوی چیا میگه 

آدمی نبود سیاست داشته باشه متوجع ای؟خییلیا خیلی کارا میکنن صداشو در نمیارن این صداشو در میاورد 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

چون قرار نیست کسی که کودکیه سختی داشته در بزرگسالی هرکاری بکنه و مجاز باشه چون کودکی سخت داشتههمه قا ...

:) خداروشکر هیچوقت ترومای انچنان سخت و وحشتناکی از کودکی به جونتون نیوفتاد ، صد هزار بار خداروشکر .

وگرنه الان درک میکردید چی میگم. 

👌ازارش دادنهنوزم میدنمطمئنم با ایران موندنش همچی بدتر میشه روانی ترش میکننولی چاره چیه؟کاش نره :) ه ...

پیر شد(:

خودت میگی ربطی نداره بهت دیگ پس راجب چیزای دیگشم‌نظر نده بدت میاد؟گوش نده ب آهنگاش ک نشنوی چیا میگه ...

اوف

راجبه چیزای دیگش نطر میدم چون جنبه ی عمومی داشت و موضوع تاپیکم همینه

حالت خوش نیست شما

دیگه ریپلای نکن

خانم محترم من هیچوقت ادعا نمیکنم همه چیزو میفهمم چون میدونم انسان هیچوقت کامل نیست و نخواهد شد😂 بنظ ...

اهمیت نمیدم بهت

اوفراجبه چیزای دیگش نطر میدم چون جنبه ی عمومی داشت و موضوع تاپیکم همینهحالت خوش نیست شمادیگه ریپلای ...

نظر نده 

اگه بدونه راجبش نظر میدی خودش میگه قصاص ببرن براش