2777
2789
اینایی ک نظر میدن راجبش همشون فن محسن ابراهیم زادن و امثال همچین خواننده هایی هنر ندارن پارتی داشتن ...

همون امثال شادمهر شانس اوردن پیچیدن رفتن براشون فرق نمیکرد لندن باشن یا ایران ولی اونی ک مث تتلو براش فرق میکرد تو کشور خودش بخونه رو دیوانش کردن

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
صداش قشنگه منکرش نمیشممعروفه دمش گرم منکر اینم نمیشم نمیشه گفت ازش بدم میادولی اهنگاش فحش و حرفای من ...

کاش همه مثل شما انتقاد میکردن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی بین دو گروه رای گیری میشهکسی انتخاب میکنه که هیچ کدومو‌ نمیشناسه میدونی چرا ؟ چون تعصب خیلی رو ...

باور کن نه طرفدارِ پروپاقرصم نه تعصب به خرج میدم. حتی الان اسم یه اهنگشم بیاری ممکنه حتی به گوشمم نخورده باشه.

منتها میخوام گاردی که بیخود و بی جهت نسبت به ی مریض بی گناه گرفته شده رو بیارم پایین‌ و این تنفر پراکنی رو نسبت بهش کم کنم .

اون الان شرایطش سخته به عنوان یه بیمار به عنوان یه هموطن به عنوان ی جوون و به عنوان کسی که حالا جدای از فحاشی و کارا و عقاید زشتش خیلی درسارم یاد داد ، به انرژی مثبت نیاز داره دیگه درسته؟

وگرنه نظر دیگران برای من نه سود و نه ضرری داره

چرا میگی دلیلش کودکیشه یا هرچی کاری نداری باهاش؟؟؟اتفاقا شمایی که نظر میدی باید منشا نظرتم درنظر بگی ...

چون قرار نیست کسی که کودکیه سختی داشته در بزرگسالی هرکاری بکنه و مجاز باشه چون کودکی سخت داشته

همه قاتلا و گروگانگیرا و...قطعا کودکیه سخت و مشکل داری داشتن ایا اونارم درک میکنی شما؟کار اشتباه اشتباهه

همون امثال شادمهر شانس اوردن پیچیدن رفتن براشون فرق نمیکرد لندن باشن یا ایران ولی اونی ک مث تتلو برا ...

آفرین

فحش میداد؟

فحشاشم حق بود آقا

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

با همه این وجود بازم توجیهی برا این کثافت کاریا نیس خیلیای دیگه هم رفتن اونور خوندن شادمهر چرا ایطور ...

چون شادمهر براش فرقی نمیکرد کجا باشه. اون ایرانو دوس داشت بخاطر همینم برگشت حتی تو زندان باشه هزار بار لای حرفاش گفت من دوس دارم توکشورم باشم اصلا از ادمای اینجا خوشم نمیاد افسردگی گرفتم. اخرشم جنازش همینجا دفن میشه لاقل

بعدشم ببین که خودش همون شهید رئیسیو تا کجا فحشای ناموسی داد و گفت به بهانه ی مجووز دادن ازم سواستفاد ...

طرفدار نیستم اولا

دوما بلایی که همون شهید رییسی و ایران و ملتش سر اون اوردن ، جای فحش نداره؟

چقدر خودشو پاره کرد کشورشو بالا ببره ..

اخرشم شد این نتیجش و دستمزد کاراش

همون امثال شادمهر شانس اوردن پیچیدن رفتن براشون فرق نمیکرد لندن باشن یا ایران ولی اونی ک مث تتلو برا ...

برای تتلو هم فرق نمیکرد اگه شناسنامشو مهر نزده بودن

شناسنامش نمیذاشت تکون بخوره مجبور به برگشت شد

من منظورم بیمار روانی بودش... آدم روانی نباشه با امثال شما حرف بزنه روانی میشه

خیلی واضح روانی خطابم کردی و حق داشتم جواب توهینتو بدم چون کاملا واضح توی پیامم گفته بودم ایشون مشکل روانی دارن نه «روانی» که غیرقابل انکاره

آرزوی صبر و تحمل بیشتری رو برات دارم و همچنین انتقاد پذیری

باور کن نه طرفدارِ پروپاقرصم نه تعصب به خرج میدم. حتی الان اسم یه اهنگشم بیاری ممکنه حتی به گوشمم نخ ...

دوست عزیز جای مریض جلوی دوربین نیست 

قبول داری که یه بیمار روانی باید درمان بشه ؟ 

خیلیا تو زندگی سختی میکشن اما این خودت هستی که تعیین میکنی این سختیا‌ ازت چی بسازه 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
برای تتلو هم فرق نمیکرد اگه شناسنامشو مهر نزده بودنشناسنامش نمیذاشت تکون بخوره مجبور به برگشت شد

تتلو رو محکوم کردن به ۱۰ سال حبس تعذیری. ینی چی ینی تکون بخوری میندازیمت زندان اونم تو دوران اوجش ک هنوز اینطوری نشده بود شخصیتش. 

جالبه یه ادم روانی مادریو که با رخت شستن اموراتشو میگذرونده نه با هرزگی اینجوری هرزه خطاب میکنی.بعد ...

کاری به رخت شستن مادرش ندارم شما درست میفرمایی

ولی همون مادر معتاد بود و اون بچرو توی سن کم بدبخت  کرد دیگه اینم میدونی که؟

همون مادر طلاق گرفت و اون بچرو بازم بدبخت تر کرد ، اینم میدونی دیگه؟

همون مادر رقاص بود اون زمان و جلوی رفیقای این ، اونم درحالی که میدونن و میدونیم تا چه حد حداقل روی زنای دیگه نه ولی روی ناموس خودش غیرتیه ، ننش جلو رفیقاش میرقصید رفیقاش توی جف چشاش زل میزدن میگفتن بهش ج...دس ننت.

کسی که اینه ننش جای فحش نداره؟

بخدا که اگه شما همچین مادری رو دو دقیقه ام تحمل کنی چه برسه به فحاشی

چون شادمهر براش فرقی نمیکرد کجا باشه. اون ایرانو دوس داشت بخاطر همینم برگشت حتی تو زندان باشه هزار ب ...

دیگه الان برا بخشیده شدنش هر حرفی رو میزنه بشنو و باور نکن فقط ذات اصلیشو اون موقع به نمایش گذتشت الانم خودشو به موش مردگی زده فقط

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...