2777
2789
خیلی واضح روانی خطابم کردی و حق داشتم جواب توهینتو بدم چون کاملا واضح توی پیامم گفته بودم ایشون مشکل ...

عزیزم مثل اونایی حرف نزن ک خیلی همه چی حالیشونه من قشنگ دارم حست میکنم نقش بازی نکن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من هرکی ببینم ضد زنه کاملا از نظرم منفوره ، بگذریم خیلی از توئیتاش هنوز هس چه فحاشی هایی که به ...

چرا فقط اینارو میبینی ؟

یکم مثبت نگر ام نباشیم ؟ :)

یکم کارای مثبتی که کرد ام نبینیم؟

نمیگم چشم پوشی کنیم از اینا ها ، اصلا.

فقط میگم تعداد کارای خوبش از این کصافط کاریاش خیلی خیلی بیشتر بوده

دوست عزیز جای مریض جلوی دوربین نیست قبول داری که یه بیمار روانی باید درمان بشه ؟ خیلیا تو زندگی سختی ...

دقیقا خیلیا با وجود بیماری دنبال درمانن و به بقیه اسیب نمی‌زنن نمیدونم این حجم از تعصب از کجا میاد

اینایی ک نظر میدن راجبش همشون فن محسن ابراهیم زادن و امثال همچین خواننده هایی هنر ندارن پارتی داشتن ...

شادمهرررر بی نظیرهههه

محسن ابراهیم زاده چیه بابا اینا فن امثال ماکان بند و ..🤣😂

دیگه الان برا بخشیده شدنش هر حرفی رو میزنه بشنو و باور نکن فقط ذات اصلیشو اون موقع به نمایش گذتشت ال ...

اینایی ک میگم مال قبل از زندان رفتنشه.

تقاص خیلی از فحشا و بی ادبیاشو باید بده من موافقم

ولی این کشور مسئولاش میتونن کلی استعداد تو زمینه های مختلف رو بکشن. میتونن ادمارو نابود و عقده ای و روانی کنن. نقششون رو دست کم نگیر

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
شما میدونی شادمهر اهل دراگ نیست؟فقط رو نمیکنههرکی تتو داره روانیه؟عجب بابا عجب

چه ربطی به تتو داره؟تتو یه مسئله ی کاملا شخصیه

من راجبه تتوش و ظاهرش هیچ نظری ندارم به من ربطی نداره

عقایدش حرفاش کاراش اینا مهم بود

شادمهرو نمیدونم اهل دراگه یا نه بازم به من ربط نداره چه دراگ زدن تتلو چه هرکسی

عقاید گفتار رفتار.شادمهر یه جنتلمن تمام عیاره.عشق قبلیش ژینا چقد داره از اسم شادمهر سواستفاده میکنه برا معروفیت شادمهر هیچ واکنشی نداره.تتلو بود تا ناموس طرفوووو.....

اصلا مقایسه قشنگی نیست شادمهر با تتلو

عزیزم مثل اونایی حرف نزن ک خیلی همه چی حالیشونه من قشنگ دارم حست میکنم نقش بازی نکن

خانم محترم من هیچوقت ادعا نمیکنم همه چیزو میفهمم چون میدونم انسان هیچوقت کامل نیست و نخواهد شد😂 بنظرم این وقتی که برا بحث با من گذاشتیو روی پیشرفتت بذاری نتیجه ی بهتری میگیری

شادمهرررر بی نظیرههههمحسن ابراهیم زاده چیه بابا اینا فن امثال ماکان بند و ..🤣😂

واقعا دوسش دارم یبار رفتم کنسرتش

ماکان بند پیک موتوری بوده دیگ اولش

اسمشو بلد نیستم اسم شخصوش

واقعا دوسش دارم یبار رفتم کنسرتشماکان بند پیک موتوری بوده دیگ اولشاسمشو بلد نیستم اسم شخصوش

شخصشو

من که ازش بدم نمیاد صرفا منظورم این بود مردم حق دارن اکه خوششون نیاد ازش من خودم هیچ حس خاصی ندارم ب ...

به پیشنهاد من یکی دو تاشو گوش میدی ؟ فحش و دری وری نداره

تضمین میکنم خوشت بیاد :)

نوازش یک

یه سرم به ما بزن

من باهات قهرم

پیشنهادشون میکنم

اللخصوص این دو تای اخری رو