2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه . ایه قرآن اینو جواب داده . میگه اسلام دین برتره و در نهایت کل دنیا یکپارچه اونو میپذیره با ظهور امام زمان ولی تا اون موقع هر کسی از اهل کتاب با معیار دین خودش سنجیده میشه و بل اندازه اعمال خیرش پاداش میگیره و البته از هر انسانی توقع میره درباره دین تحقیق کنه و با یقین خودش بهترین دین رو پیدا کنه که اگر با عدالت این کار رو کنه خود به خود به اسلام میرسه 

اگر این چیزا برات سواله قدم اول اینه که کل قرآن رو با تفکر در معنی فارسیش بخونی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

طبق روایات قرآن هست اونایی که مسلمان هستند و خدارو قبول دارند اما کم توجهی میکردن اول میرن جهنم مقداری که عذاب شدن میرن بهشت یعتی کسی که شیعه هست حتما میره بهشت حالا بعضی ها مستقیم بعصیا شکنجه میشن و بعدمیرن 

انسان باشی میری بهشت چ فرقی داره دینت چیه. والا بعضی کارایی ک ما مسلمونا میکنیم رو صد تا کافرم نمیکن ...

الان مثلا کسی که با نامحرم ارتباط داره خوب حجاب رعایت نمیکنه انسان هم دین هم داره میره بهشت؟

ن نمیشه اینجوری دین هم ملاک هست

زهرای عزیزم جواب دادین دین هم مهمه اگر خود شما تو یه کشور دیگه به دنیا میامدی و دین دیگری داشتی باز هم از اون دین دفاه میکردی درسته 

چون هیچکدوم از این ادیان نگفته دین ما 2 یا سومه مسیح گفته دین من برتره زرتشت گفته دین من برتره و..... درسته 

من هم میگم اسلام برتره تو هم میگی و همه مسلمان ها میگن 

هرکسی با اعتقادات خودش محترمه 

شاید از نظر من مشروب بده از نظر یه دین مشکل نداره 

هیچکدوم ما نرفتیم ببینیم چرا دین من برتره دین کامل تره فقط اومدیم حرفا نسل های قبل تکرار کردیم

بنظرم خودت برو دنبال جواب سوالهات باش سوال کنی از من.  منم یکی مثل تو 

جواب درستی ندارم جوابم از نسل های قبلم دارم بهت میگم 

بگرد مطالعه کن و با جان دل افتخار کن که مسلمانی و شیعه هستی اون موقع بیشتر به خودت افتخار میکنی

منم دنبالش رفتم.  اولین سوال من اینجوری بود که چرا اگر مو من پیدا باشه میرم جهنم اما مو یانگوم (فیلم دیدم)  پیدا باشه نمیره اون زمان من دبیرستان بودم و تا زمان دانشگاهم تحقیق کردم.  کتاب خوندم و اگاه شدم 

تو هم خودت دنبال جواب بگرد از کسی نپرس