2777
2789

اینایی ک نظر میدن راجبش همشون فن محسن ابراهیم زادن و امثال همچین خواننده هایی 

هنر ندارن پارتی داشتن فقط

چ صداهایی ک ب سختی باید بریم کنسرتشون

مثل شادمهر

نظرتون راجب شادمهر چیه

اون چی

اونم روانیه؟

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

ضد زن بودنشو کجا دیدی ؟اینهمه ضد زن داریم توو مملکتچرا اونا انقدر منفور واقع نشدن؟و اینکه شما از کجا ...

اگه همه کاراشو و حرفا و تویییتا و فحشا و همرو بزاریم کنار

ضد زن بودن و لاشی بودنش هم نجا که به یه دختر ۷ ساله تجاوز شد و همش میگفت بچه حتما حجابش مشکل داشته مرده رو تحریک کرده میشه فهمید.تمام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا کی علاقه ی کورکورانه داره اینجا؟ منم این علاقه ی تعصبس و کورکورانه رو تایید نمیکنمولی از روی ظا ...

من که ازش بدم نمیاد صرفا منظورم این بود مردم حق دارن اکه خوششون نیاد ازش من خودم هیچ حس خاصی ندارم بهش

در مورد اهنگاشم واقعا اظهار نظر نمیکنم چون گوش ندادم❤️

جالبه یارو تو پیجش راجبه تجاوز به بچه ی ۷ ساله زر زر میکرد که باید حجابشو رعایت میکرد و مردمو به گنا ...

چرا میگی دلیلش کودکیشه یا هرچی کاری نداری باهاش؟؟؟

اتفاقا شمایی که نظر میدی باید منشا نظرتم درنظر بگیری که منطقی نظر بدی درغیر این صورت میشه نظر کورکورانه

منم باهاش مخالف بودم تاجایی که خیلی چیزا راجب همون مادرِ لجنش و بچگیِ سختش شنیدم.

کسی که با این همه تروما بزرگ شده همینکه تا الان تا همین حده و بدتر نشده و هنوزم توی یه مسیر میدرخشه خودش خیلیه! درضمن مرید نیستم! 

چون هرکاری کرد که اجازه بدن یبار کنسرت بزاره. الان به ارمین زارعی چطوری مجوز دادن ب اون نمیتونستن بد ...

با همه این وجود بازم توجیهی برا این کثافت کاریا نیس خیلیای دیگه هم رفتن اونور خوندن شادمهر چرا ایطوری نشد؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

تتلو بد نبود هیچوقت

آزارش دادن 

اذیتش کردن

بازم خیلی جلوی خودش رو گرفت

اگه بد بود مردم رو ب ورزش تشویق نمیکرد

صداش قشنگه منکرش نمیشم

معروفه دمش گرم منکر اینم نمیشم 

نمیشه گفت ازش بدم میاد

ولی اهنگاش فحش و حرفای منفی داره گوش نمیدم 

و شخصیتش آدمی نیست که سلیقه من باشه من بخوام دنبال کنم همین

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

شا مهر چه ربطی به تتلوی معتاد و روانی داره؟

شما میدونی شادمهر اهل دراگ نیست؟

فقط رو نمیکنه

هرکی تتو داره روانیه؟

عجب بابا عجب